2777
2789
عنوان

اسلیو

152 بازدید | 5 پست

سلام دوستان میخام برم اسلیو معده وااقعا خسته شدم از چاقی بخاطر چاقی دیسک کمر دارم جوری ک دکتر گفت باید عمل کنیم 3تا از دیسک ها ترکیدن و واقعا دیگه تحمل سنگین بدنم ندارم (╯(╰,) خیلی میترسم از اتاق عمل واقعا نمیدونم چ کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوزستان زندگی میکنم و راستش اولش فکر میکردم چون شهرستانم، برای اسلیو خیلی سخت بشه همه کاراشو انجام بدم هی برم و بیام😅😅

ولی بیشتر مشاورههامو آنلاین انجام دادم و فقط روز عمل رفتم تهران

این برام خیلی خوب بود چون واقعاً رفتوآمد برام سخت بود. شهریور ۱۴۰۳ پیش دکتر فرزاد عبدالهیپور جراحی کردم

توم اگر استرس داری میتونی قبلش مشاوره آنلاین بشی

فوبیای اتاق عمل داری؟ 🥺

بخدا برای من، هیچی ترسناکتر از چاقی و عوارضش نبود. وقتی آدم همه راهها رو میره، رژیم میگیره، تلاش میکنه و باز جواب نمیگیره، یه جایی باید بشینه با یه دکتر درست حسابی مشاوره کنه ببینه اصلاً اسلیو یا هرجایی چاقی براش مناسبه یا نه

من خودم تهران نبودم، بیشتر کارهام و مشاورههام آنلاین انجام شد و فقط روز عمل اومدم تهران. دکترم هاشم آقایی بود و من خودم ازش راضی بودم.

بهنظرم اگه واقعاً بهش فکر میکنی، حداقل مشاوره رو برو یا آنلاین صحبت کن، ببین دکتر با توجه به شرایط خودت چی بهت میگه 🤍