2777
2789
عنوان

دختر…

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکایت ! همچین خشتکشو میکشن پایین ک فیلما از گوشیش بپره

تجربه مشابه دارم ک میگم.

اگرم نشد همون هوش مصنوعی بوده

دختره باید دست پیش بگیره و بگه یکبار دیگه گوه خوری کنی تهدید کنی ازت شکایت میکنم پدرتو در میارم و خودشو به سادیسمی بیشتری بزنه !

غلط کرده فکر کردی مملکت بی قانونه؟شکایت کنه پدر طرف رو در بیاره معلوم نیست چند تا دختر دیگه رو بدبخت ...

اخه اون دختر اگه همچین اتفاقی براش بیفته دیگه چجوری میتونه زندگی کنه؟

کاری بود که کرد و گذشت باید به فکر حال بود .نگرانی نداره توکل به خدا کنه اون پسره هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگر بکنه ایشون میتونه به جرم اشاعه عکسهای خصوصی شکایت کنه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

یه دختر خوب اول میره شکایت میکنه فردا هم دیره خودش هم براش شلاق تعیین میکنن ولی قاضی هیچ گاه نمیاد برلی یه دختر خوب و حتی آدمهای و انسانهای فریب خورده یک همچین کیفری بده چون قانون بعلاوه علم قاضی هست و معمولا گذشت میکنه ولی بلا فاصله با ارائه مدارک بین دو تا 4 سال زندانی برای اون پسر در نظر میگیره که قطعا اشد مجازات هستش یعنی 4 سال باید بره زندان یه دختر خوب نیاز به شهامت داره فکر میکنم 32 ضربه شلاق نهایتش داشته باشه. این میارزه به این که این آقا قصدش پول سواستفاده جنسی و بازی با ابرو یت باشه

در کل، یا با یه بزرگتر درمیون بذاره که اگه یه درصد اتفاقی افتاد بیفته دنبال شکایت یا اینم که از طریق فتا پیگیری بکنه، عکسه دیگه حالا فرستاده به هر دلیلی طرف مقابل حق سواستفاده نداره، چیزی نمیشه در کل جای نگرانی نداره بنظرم، از طریق فتا میشه پیگیری کرد گوش طرف رو هم پیچوند.

یه دختر خوب اول میره شکایت میکنه فردا هم دیره خودش هم براش شلاق تعیین میکنن ولی قاضی هیچ گاه نمیاد ب ...

مدت زیادی گذشته و من مدرک ندارم برای شکایت و اونم دیگه تهدید نکرده من فقط نگرانیم اینه که واسه خودش یه روز پخش کنه چون مریضه و سه بار هم به فتا زنگ زدم و اونا گفتن بدون مدرک کاری نمیکنیم دستم به جایی بند نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز