2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا یادم میاد گریم میگیره من شیرم زیاد بود سینهامم نوک نداشت بچه نمیتونست میک بزنه رفتم دکتر بخدا س ...

انگارداری داستان منوتعریف میکنی من تب لرزم داشتم زیربغلامم شیررفت عفونت کرد افتضاح

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
زن هم زنهاي قديم نترس و شجاع و با عرضه ده تا بچه رو طبيعي مياوردن انگار نه انگار الان ديگه يه دونه ر ...

قربونت برم اونا بزرگ شده روغن زردو کره ماست حیوانی بودن نه که ما همه چیزمون الکیه الان هیچی اصلش پیدا نمیشه داغون میشیم از دردا .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
انگارداری داستان منوتعریف میکنی من تب لرزم داشتم زیربغلامم شیررفت عفونت کرد افتضاح

الان بچت چندوقتشه بخدا دورانی بود هق هق فقط گریه تا مینشستم درد بخیه ها بود درد سینهام رگا تو سرم میخاست پاره بشه

[QUOTE= 60230500 ]طبیعی واقعا عالیه و ادم سالمتره .من تجربه دوتاییشو دارم .طبیعی کحا و سزارین کجا[/Q ...

چند هفته عزیزم و علایمت چی بود بچه اولته ?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
الان بچت چندوقتشه بخدا دورانی بود هق هق فقط گریه تا مینشستم درد بخیه ها بود درد سینهام رگا تو سرم می ...

دوقلوان..الان شیش سالشونه

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
مثلا چی؟

دوروز بعد از زایمانم از کمر تا توی سرو گردنم یک درد عجیبی بود ک خدا قسمت دشمن ادم نکنه نه خواب داشتم نه خوراک.چندتا دکتر رفتم .هیچکدوم نمیفهمیدن دردم چیه.فقط موهامو چنگ میزدم و اشک میریختم.الانم ک دوماه میگذره کمردرد هستم. ک نمیتونم نیم ساعت روی پا وایسم.

قربونت برم اونا بزرگ شده روغن زردو کره ماست حیوانی بودن نه که ما همه چیزمون الکیه الان هیچی اصلش پید ...

حق با شماست خودمم به اينا فك ميكنم 🌸🌸🌸اما با سزارين كه بدتر ميكنيم خودمونو🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
چند هفته عزیزم و علایمت چی بود بچه اولته ?

اولی طبیعی دومی سزارین

دومی از بس دردای حاملگی داشتم هفته چهلم واقعا دیگه روزاش به سال میگذشت.اومدم اینجا چندنفری گفتن برو قرص کرچک بخور.منم از نفهمی خودم توی اون لحظه گوش بحرف دادم .اینو ک خوردم فرداش  بچم مدفوع کرد و از مدفوعش خورده بود .دکتر گفت بخاطر تحرک روده هات فشار ب جنین و جفت وارد شده دودور بند ناف دور گردن بچت پیچیده شده.دکترم فهمید ک چیزی استفاده کردم خارج از داروهای خودش.ولی خداروشکر به روی خانوادم نیورد 

خوب بعد عمل شما حتما حرف زدی و باهات حرف زدن و اینکه تکون دادی گردنتو،،،نسکافه ،قهوه .. نخوردی??

ربطی ب اینا نداره .امپول بی حسی ک میزنن از عوارض این هس.دکتر میگفت بخاطر مایع نخاعی هس ک میزنه بالا و فشار به سروگردن وارد میشه.واااااای ک یادم میاد تنم میلرزه 

[QUOTE=60231338]چند هفته عزیزم و علایمت چی بود بچه اولته ?[/QUOTE]

ماه هفتم بودم كه فشارم خيلي بالا بود دكتر بعد معاينه هفته گي به شوهرم نامه داد كه بايد زود برم بيمارستان بستر شم بعد دو روز كه يه عالمه رسيدگي و دارو و سرم دادن فشارم بازم بالا ميرفت زود زود دكتر ژاپني اومد گفت بايد امروز بچه به دنيا بياد من اصلا حالم خوب نبود اندازه بالن هوايي باد كرده بود تمام بدنم صورتم وحشتناك شده بود اون روز به زور اكسيژن نفس ميكشيدم و بچه هم ضربان قلبش ضعيف شده بود دستگاهي كه براي صداي قلب بچم روي شكمم بود صداي قلب رو خيلي ضعيف نشون ميداد و بعضي وقتها قطع ميشد صدا بلاخره فشارم پايين نيومد تا بتونن درد مصنوعي بدن و طبيعي زايمان كنم مجبور شدن عملم كنن 🌸🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز