2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 61 پست
اولی طبیعی دومی سزارین دومی از بس دردای حاملگی داشتم هفته چهلم واقعا دیگه روزاش به سال میگذشت.اومدم ...

هفته ۴۰ که زودراس نیس .وای اخر زنده موند کوچولوت الهی بگرم.😲😲😲

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه زودرس ک نه.ولی من میخاسم زودتر خلاص شم😭😭.ولی الان خداروشکر پسرم کنارم خوابه😘😘😘

خدارو شکر 😍😍

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
همش میگفتم عایا دیگه خوب میشم خانوما اگه طبیعی میتونین اینکارو نکنین اگه هم کردین فقط بیهوشی

من تجربه هردورودارم هم بیحسی هم بیهوشی 

بیحسی وحشتناکه الانم کمردرددارم 

فقط اینکه ازبیهوشی میترسم بهوش تیام😣

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها من خیلی ترسیدم از حرفاتون چون قراره سز بشم  

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
برای تعیین چسبندگی جفت انجام می شه بعضی وقتها یه شرایطی پیش میاد که پرزهای جفتی به داخل لایه عضلانی ...

ممنون..نمیدونیدهزینش چنده

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
من از کمر بیحس بودم بچما همون لحظه دیدم ولی بدنم به مورفین حساس بود نباید بهم تزریق میکردن دردام وحش ...

منم بیحس شدم اما هیچ عارضه ای و دردی نداشتم سردردم نگرفتم .چندساعت بعد زایمان نباید سرتو بلند کنی و تکون بدی که سردرد نگیری

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍

دکتر من گفت هر بیهوشی حدود ۵سال از عمر انسان کم میکنه. ضمنن زایمان با بیهوشی باعث میشه اثر مواد وارد بدن بچه بشه و این خوب نیس. بعدشم زن داداش من بیهوش شد وقتی به هوش اومد همش هذیان میگفت 😁 تا وقتی هوشیار شد و مابهش میخندیدیم

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
2790
2778
2791
2779
2792