2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 61 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟؟

من از کمر بیحس بودم بچما همون لحظه دیدم ولی بدنم به مورفین حساس بود نباید بهم تزریق میکردن دردام وحشتناک بود بعدم از کمر چون تو نخاعه سردرد وحشتنااااااااااااااک میگیری تا چند روز من همش دستم ب بیمارستان بود چون سینه هامم نوکش زخم شد شیر توش موند هر کی ادامشو خواست بگه براش بگم

وحشتناکه از بس عوارض داره 

سربچه اولم بیحس شدم ازکمر..بعداین همه سال سردردی دارم ک تاکمرادامه پیدامیکنه ازهمون وقت تاالان

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

[QUOTE=60230500]طبیعی واقعا عالیه و ادم سالمتره .من تجربه دوتاییشو دارم .طبیعی کحا و سزارین کجا[/QUOTE]

اره واقعا من زايمان زودرس داشتم ناخواسته سزارين شدم خيلي ناراحتم 🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

خیلی زایمانم بد شد هرچند دوران بارداریم عالی بود ولی تا اومدم جون بگیرم دوماه طول کشید سرپا بشم عاقا سردردش وحشتناک بود شبا رو تخت گریه میکردم تا صبح شوهرمم بالاسرم اشک میریخت کلا ده روز قید کار رو زد پرستارم شد مامانم و مادرشوهرمم بچه را پرستاری میکرد فقط خدا خواست و دخترم آروم بود

خیلی زایمانم بد شد هرچند دوران بارداریم عالی بود ولی تا اومدم جون بگیرم دوماه طول کشید سرپا بشم عاقا ...

همین بلا سرمنم اومد

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
خیلی زایمانم بد شد هرچند دوران بارداریم عالی بود ولی تا اومدم جون بگیرم دوماه طول کشید سرپا بشم عاقا ...

خوب بعد عمل شما حتما حرف زدی و باهات حرف زدن و اینکه تکون دادی گردنتو،،،نسکافه ،قهوه .. نخوردی??

همین بلا سرمنم اومد

عاقا یادم میاد گریم میگیره من شیرم زیاد بود سینهامم نوک نداشت بچه نمیتونست میک بزنه رفتم دکتر بخدا سینهام یه وزنی پیدا کرده بود اشک میریختم بعد مجبور شدیم شیردوش برقی خریدیم سینم آبسه کرده بود نوکشم زخم خون میومد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز