2821
2789
عنوان

اسم دخملم

834 بازدید | 46 پست

اسم دخترم پرنیا هست.اسم نی نی دومم رو چی بذارم بنظرتون؟

رونیا

آنیا

آترینا

وانیا

نظرتون چیه؟

گزینه قشنگ تری دارین پیشنهاد بدین؟

تعداد رای : 29
نظرسنجی
رونیا
5
17%
آنیا
10
34%
وانیا
10
34%
آترینا
4
13%
الا بذکر الله تطمئن القلوب

تمام اسم هایی که گفتی منو یاد رانی انداخت😕

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها به منم نظر بدين با اجازه استارتر منم نذر دارم اسم حضرت علي بزارم نميدونم ارميا بزارم يا ايل ...

ارمیا اهنگ دخترونه داره.ایلیا بهتره

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
بچه ها به منم نظر بدين با اجازه استارتر منم نذر دارم اسم حضرت علي بزارم نميدونم ارميا بزارم يا ايل ...

ایلیا

ارمیا البته اسم حضرت علی نیست و اسم یه پیامبره

خیلی هم اسم سوسولیه 

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))

ارمیا خییییییلی قشنگه😍😍

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

ایلیا بهتره ارمیا انگار اسم دختره

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛