2789
عنوان

اسم دخملم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 46 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ایلیا ارمیا البته اسم حضرت علی نیست و اسم یه پیامبره خیلی هم اسم سوسولیه 

اره همم ميگي بچها ارمي اينا صداش ميكنن كلا خيلي راحت نيست تلفظش

منم نظرم رو ايلياس همسرمم همينطور

ولي به هر حال ارميا جديدتره

ایلیا ارمیا البته اسم حضرت علی نیست و اسم یه پیامبره خیلی هم اسم سوسولیه 

عه اسم پیامبر ارمیا بوده ؟؟؟!

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
بچه ها به منم نظر بدين با اجازه استارتر منم نذر دارم اسم حضرت علي بزارم نميدونم ارميا بزارم يا ايل ...

علی از هر دوش قشنگتره

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

وانیل😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

آندیا لیا مایا دلنیا ستیا پانیا آدریا تانیا ادلیا لنیا هوریا سوفیا دریا دنیا نلیا نیلیا پانیدا پانیذ پارمین هم به اسم پرنیا میاد اما بنظرم پرنیا ازاسمهای که انتخاب کردی قشنگتر😚اجیم خیلی اسم پرنیان دوس داره اسم وانیا آدمو یاد وانیل میندازه رونیا هم یاد رانی😑

بچه ها به منم نظر بدين با اجازه استارتر منم نذر دارم اسم حضرت علي بزارم نميدونم ارميا بزارم يا ايل ...

ایلیا قشنگ تره

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد