2777
2789
عنوان

شوهر رمانتیک

421 بازدید | 4 پست

شوهر من اصلااا رمانتیک نیست مثلا بارها بهش گفتم از گل خوشم میاد بعضی وقتا برام بگیر همش میگه وقت ندارم بیشتر وقتشم ازاده ۳ ساله باهاش ازدواج کردم تا حالا برام گل نگرفته ولی من بارها واسه اون خریدم همین دیشب عکس یه دسته گل رو بهش نشون دادم گفتم میخوام واسه خودم بخرم گفت مبارکت باشه😐

شاید به نظر شما مسخره بیاد اما من همیشه دوس داشتم با یه مرد رمانتیک ازدواج کنم ولی شوهرم هیچ وقت نشده سوپرایزم کنه یا یه حرکتایی داره که رو مخمه بهش گفتم با این حرکاتت اذیتم اما انگار نه انگار واسش مهم نیست

نمیدونم دوسم داره یا نه اخلاق خوبم داره مثلا تو کارهای خونه کمکم میکنه هر وقت از سرکار میاد خوش برخورده قربون صدقه م میره اما نمیدونم چرا یکم واسم تلاش نمیکنه

مردا کلا سختشونه اینکارا و البته وظیفشون هست این مهارت رو یاد بگیرن.

همینطور اینکه دوست داشتنشون رو ممکنه با ظرف شستن نشون بدن!!

یکی از کتاب های روانشناس استرالیایی باربارا دی آنجلس رو بهش هدیه بده (فکر می کنم رازهایی درباره زنان)

دوست من و خودمم همینیم ولی مرد های ایرانی متاسفانه ۹۹ درصد جوری تربیت شدن که اصلا به نیاز های زن توجه ندارن بلعکس مدام به زنا گوشزد میکنن درکش کن

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه ( هر دو متأهل هستیم آقایون دایرکت ندن لطفا )

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اون گلی که چند بار بگی برام بخر وقتی بخزه واقعا چه ارزشی داره؟من حاضرم خودم واسه خودم گل بخرم اما هیچوقت خودمو به کسی یادآوری نکنم هیچ ربطی هم ب وقت نداشتن نداره سر راه میخاد بیاد خونه یه شاخه گل بگیره مگه چقد طول میکشه

خودتونو گول نزنیذ