2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20438 بازدید | 403 پست

🔸 شناخت دوست و دشمن

⚪️ امام حسین (علیهالسلام):

🔵 مَنْ أَحَبَّكَ نَهَاكَ وَ مَنْ أَبْغَضَكَ أَغْرَاكَ.

🔴 آن کس که تو را دوست دارد، تو را از (فساد) نهی میکند و آن کس که تو را دشمن دارد، تو را تحریک میکند.

💬 بحار الأنوار: ج۷۵، ص۱۲۸.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#نهج_البلاغه

▫️وَلْيَخْزُنِ الرَّجُلُ لِسَانَهُ، فَإِنَّ هذَا اللِّسَانَ جَمُوحٌ بِصَاحِبِهِ

🟠انسان بايد زبان خود را نگه دارد; زيرا اين زبان، سرکش است و صاحبش را به هلاکت مى افکند»

✍تشبيه زبان به يک مرکب سرکش، تشبيه جالب و عجيبى است ; چرا که زبان، ساده ترين عضوى است که در اختيار انسان است و به آسانى آن را به گردش در مى آورد ; ولى گاه هواى نفس و وساوس شيطانى آن چنان بر انسان غلبه مى کند که مهار زبان را از دست او مى گيرد ; همچون مرکب چموش و سرکشى که زمام اختيار از صاحبش گرفته و او را به سوى پرتگاه مى برد. بهترين وسيله براى محفوظ ماندن از اين خطر، آن است که انسان کمتر سخن بگويد. منظور از نگهدارى زبان، همين است ; نه اين که اصلا سخن نگويد ; زيرا زبان مهم ترين وسيله تعليم و تربيت و انتقال علوم و تجربه ها و ذکر خداوند متعال است.

📘#خطبه_176

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

💚🍃

🌸 امام علی علیهالسلام میفرمایند:

🍁 لا یُعابُ المَرْءُ بِتَاخیرِ حَقِّهِ، اِنّمَا یُعابُ مَنْ اَخَذَ ما لَیسَ لَهُ.

برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را بگیرد که حقش نیست.

📚 أمالی، ج ١، ص ٧۶

🍀امام صادق عليه السلام:

🔺 مَا مِنْ عَبْدٍ كَظَمَ غَيْظاً إِلَّا زَادَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عِزّاً فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَة

🌸هيچ بنده اى خشم خود را فرو نخورد، مگر اين كه خداوند عزّوجلّ بر عزّت او در دنيا و آخرت افزود.

📙كافى،ج2، ص 110، ح5

❤️🍃

🌹 پیامبر اسلام (ص):

إِنَّ أَقْرَبَكُمْ مِنِّي يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِي كُلِّ مَوْطِنٍ أَكْثَرُكُمْ عَلَيَّ صَلَاةً فِي دَارِ الدُّنْيَا

نزدیکترین شما به من در روز قیامت کسی است که در دنیا بر من و آل من بیشترین صلوات را فرستاده است.

#حدیث

💚رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :

🌷صِلَةُ الرَّحِمِ تَزيدُ في العُمرِ ، و تَنفي الفَقرَ

💚پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

🌷صله رحم، عمر را زياد مى كند و فقر را از بين مى برد.

📕بحارالأنوار:74/103/61