2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20338 بازدید | 403 پست

🔸 شناخت دوست و دشمن

⚪️ امام حسین (علیهالسلام):

🔵 مَنْ أَحَبَّكَ نَهَاكَ وَ مَنْ أَبْغَضَكَ أَغْرَاكَ.

🔴 آن کس که تو را دوست دارد، تو را از (فساد) نهی میکند و آن کس که تو را دشمن دارد، تو را تحریک میکند.

💬 بحار الأنوار: ج۷۵، ص۱۲۸.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#نهج_البلاغه

▫️وَلْيَخْزُنِ الرَّجُلُ لِسَانَهُ، فَإِنَّ هذَا اللِّسَانَ جَمُوحٌ بِصَاحِبِهِ

🟠انسان بايد زبان خود را نگه دارد; زيرا اين زبان، سرکش است و صاحبش را به هلاکت مى افکند»

✍تشبيه زبان به يک مرکب سرکش، تشبيه جالب و عجيبى است ; چرا که زبان، ساده ترين عضوى است که در اختيار انسان است و به آسانى آن را به گردش در مى آورد ; ولى گاه هواى نفس و وساوس شيطانى آن چنان بر انسان غلبه مى کند که مهار زبان را از دست او مى گيرد ; همچون مرکب چموش و سرکشى که زمام اختيار از صاحبش گرفته و او را به سوى پرتگاه مى برد. بهترين وسيله براى محفوظ ماندن از اين خطر، آن است که انسان کمتر سخن بگويد. منظور از نگهدارى زبان، همين است ; نه اين که اصلا سخن نگويد ; زيرا زبان مهم ترين وسيله تعليم و تربيت و انتقال علوم و تجربه ها و ذکر خداوند متعال است.

📘#خطبه_176

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

💚🍃

🌸 امام علی علیهالسلام میفرمایند:

🍁 لا یُعابُ المَرْءُ بِتَاخیرِ حَقِّهِ، اِنّمَا یُعابُ مَنْ اَخَذَ ما لَیسَ لَهُ.

برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را بگیرد که حقش نیست.

📚 أمالی، ج ١، ص ٧۶

🍀امام صادق عليه السلام:

🔺 مَا مِنْ عَبْدٍ كَظَمَ غَيْظاً إِلَّا زَادَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عِزّاً فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَة

🌸هيچ بنده اى خشم خود را فرو نخورد، مگر اين كه خداوند عزّوجلّ بر عزّت او در دنيا و آخرت افزود.

📙كافى،ج2، ص 110، ح5

❤️🍃

🌹 پیامبر اسلام (ص):

إِنَّ أَقْرَبَكُمْ مِنِّي يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِي كُلِّ مَوْطِنٍ أَكْثَرُكُمْ عَلَيَّ صَلَاةً فِي دَارِ الدُّنْيَا

نزدیکترین شما به من در روز قیامت کسی است که در دنیا بر من و آل من بیشترین صلوات را فرستاده است.

#حدیث

💚رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :

🌷صِلَةُ الرَّحِمِ تَزيدُ في العُمرِ ، و تَنفي الفَقرَ

💚پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

🌷صله رحم، عمر را زياد مى كند و فقر را از بين مى برد.

📕بحارالأنوار:74/103/61