2821
2789
عنوان

قد مرد و زن

2039 بازدید | 17 پست

چیه تا یه دختر میگه خاستگارمو رد کردم بخاطر قدش فوری میگید مگه خودت قدت چنده! جذابیت مرد به قدشه درضمن یه دختر اگه قدش۱۶۰باشه اشکال نداره ولی یه مرد اگه ۱۶۸باشه کوتاهه ۷۰_۸۰درصد خانمای ایرانی قدشون۱۵۵تا۱۶۵ هست که این طبیعیه ولی مرد بایدحداقل۱۸۰باشه

🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کاملا بهم ربط داره نمیشه دختره قد کوتاه باشه انتظار پسر دومتری داشته باشه

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

چون کاملا بهم ربط داره نمیشه دختره قد کوتاه باشه انتظار پسر دومتری داشته باشه

تفاوت قد باید اینجوری باشه که قد دختر تا شونه پسر باشه منظورم اینه

🦋

حالا شما چرا اینقدر قطعیت و باید باید میکنید؟

هرکس اختیار داره هررر سلیقه ای داشته باشه

یه دختر با قد 150 بگه 190 میخوام سلیقشه یکی با 175 بگه 180 میخوام سلیقشه یکیم با پسر 175 ای هم مشکل نداره اونم سلیقشه

برای همشونم به اندازه کافی هم پسر هست هم دختر

متر و معیار گرفتیم دستمون چیو اندازه میگیریم

باید به این نکته هم توجه کنیم ژن ما ایرانیه میانگین قد پسرا شاید 176 م نباشه. قدم تنها چیزیه که نمیشه تغییرش داد

پس اینقدر باید نباید نکنید! کسی که قدش کوتاهه بره بمیره دیگه؟

نه اونم قطعا برای کسی جذابه

کلیم دختر هست که از پارتنرشون چندسانت بلند ترن و تا یکی میبینشون میگه واااای چرا رفتن باهم!

منم اختلاف قد بالای 20 سانت دوست ندارم

ولی اگه قرار باشه اینجوری نظر بدم یعنی هیچ درکی از عشق و علاقه و رابطه ندارم

به عنوان یه دختر قد بلند که پاشنه بلندم زیاد میپوشم قد در حد 7/8 سانت برام مهم بود، اما ایا همه باید اینجوری باشن؟؟

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

حالا شما چرا اینقدر قطعیت و باید باید میکنید؟ هرکس اختیار داره هررر سلیقه ای داشته باشهیه دختر با قد ...

درود

دقیقا این طرز فکرا هست که جامعه رو به اینجا کشونده

انسانیت و اخلاق و آگاهی یک مرده که زن در کنارش رشد کنه سطحی نگر نباشید

2790
2823
2791
2779
2792