2821
2789
عنوان

قد مرد و زن

2046 بازدید | 17 پست

چیه تا یه دختر میگه خاستگارمو رد کردم بخاطر قدش فوری میگید مگه خودت قدت چنده! جذابیت مرد به قدشه درضمن یه دختر اگه قدش۱۶۰باشه اشکال نداره ولی یه مرد اگه ۱۶۸باشه کوتاهه ۷۰_۸۰درصد خانمای ایرانی قدشون۱۵۵تا۱۶۵ هست که این طبیعیه ولی مرد بایدحداقل۱۸۰باشه

🦋

قدش ۱۹۳ اس پسرم 🥲😂

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون کاملا بهم ربط داره نمیشه دختره قد کوتاه باشه انتظار پسر دومتری داشته باشه

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

یکی از اکسای من ۱۷۵ بود منم حدودا ۱۶۵

اختلاف قدیمون خوب بود بامزه ست که😂

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.انسان های دارای اختلالات روانی(مسلمونا،زن ستیزا،پیک می ها،عرزشی ها،پدوفایلا) با من بحث نکنن.

چون کاملا بهم ربط داره نمیشه دختره قد کوتاه باشه انتظار پسر دومتری داشته باشه

تفاوت قد باید اینجوری باشه که قد دختر تا شونه پسر باشه منظورم اینه

🦋

حالا شما چرا اینقدر قطعیت و باید باید میکنید؟

هرکس اختیار داره هررر سلیقه ای داشته باشه

یه دختر با قد 150 بگه 190 میخوام سلیقشه یکی با 175 بگه 180 میخوام سلیقشه یکیم با پسر 175 ای هم مشکل نداره اونم سلیقشه

برای همشونم به اندازه کافی هم پسر هست هم دختر

متر و معیار گرفتیم دستمون چیو اندازه میگیریم

باید به این نکته هم توجه کنیم ژن ما ایرانیه میانگین قد پسرا شاید 176 م نباشه. قدم تنها چیزیه که نمیشه تغییرش داد

پس اینقدر باید نباید نکنید! کسی که قدش کوتاهه بره بمیره دیگه؟

نه اونم قطعا برای کسی جذابه

کلیم دختر هست که از پارتنرشون چندسانت بلند ترن و تا یکی میبینشون میگه واااای چرا رفتن باهم!

منم اختلاف قد بالای 20 سانت دوست ندارم

ولی اگه قرار باشه اینجوری نظر بدم یعنی هیچ درکی از عشق و علاقه و رابطه ندارم

به عنوان یه دختر قد بلند که پاشنه بلندم زیاد میپوشم قد در حد 7/8 سانت برام مهم بود، اما ایا همه باید اینجوری باشن؟؟

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

حالا شما چرا اینقدر قطعیت و باید باید میکنید؟ هرکس اختیار داره هررر سلیقه ای داشته باشهیه دختر با قد ...

درود

دقیقا این طرز فکرا هست که جامعه رو به اینجا کشونده

انسانیت و اخلاق و آگاهی یک مرده که زن در کنارش رشد کنه سطحی نگر نباشید

2828
2791
2779
2792