2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای دروغگو !! تو که تا همین دیروز همش تاپیک میزدی که کوتوله ای و ناراحتی که از دخترا کوتاه تری و ترک تحصیل کردی به خاطر کوتاهی قد و ..... بعد حالا یهو شدی یه دختر که تازه میخواد بره دانشگاه ؟؟؟؟؟؟!! 😂😂😂

توی یه روز عمل جراحی تغییر جنسیت انجام دادی ؟؟ 😂😐

آقای دروغگو !! تو که تا همین دیروز همش تاپیک میزدی که کوتوله ای و ناراحتی که از دخترا کوتاه تری و تر ...

طفلک نمیدونه تاپیکاشو همه میبینن.یه جاهمگفته مهردادم🤣

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

طفلک نمیدونه تاپیکاشو همه میبینن.یه جاهمگفته مهردادم🤣

والا یبار خودشو پسر معرفی میکنه یبار دختر معرفی میکنه !! توی بعضی تاپیک ها دیدم به عنوان دختر قاطی بحث میشه !!! شبیه این خواجه های کوتوله ی توی حرمسرا میمونه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا یبار خودشو پسر معرفی میکنه یبار دختر معرفی میکنه !! توی بعضی تاپیک ها دیدم به عنوان دختر قاطی ب ...

اووو مکه من چمه قدم ۱۷۶ کوتاه نیست که بلنده ایلیا ازاد خواه هسم

آقای دروغگو !! تو که تا همین دیروز همش تاپیک میزدی که کوتوله ای و ناراحتی که از دخترا کوتاه تری و تر ...

من مهرزاد فرخیم من ایلیا ازاد خواهم من همه ی اینام تو نمیتونی بفهمی من کیم