2777
2789

در ادامه می خوام چند تا از رازهای کاربردی رو برات بگم که کاملا علمی هستن، تا آخر بخون

فقط شما باید ببینی چطور می تونی برای اجرای اینا بهانه جور کنی

فعلا چند تا رو می گم، سوالی داشتی بپرس

پیشاپیش قبل از اون موارد بگم که پسرا دخترای خوشرو، سرزنده و باهوش روشون خیلی تاثیر میگذاره. می شناسم پسری رو که دلش رفته بود واسه یکی که همین ویژگی ها رو داشت، یکی دیگه رو میشناسم که دختری با همین ویژگی ها روش تاثیر گذاشته بود ولی چون خودش نامزد داشت پشت صحنه به دوستاش معرفی می کرد دختره رو. اتفاقا خودم هم دیدمش.

-- بقیه لطفا از این اطلاعات استفاده مخرب نکنید --

------------------------------------------------------

استفاده از قانون Benjamin Effect استفاده کن:

که میگه که حرکات طرف مقابلت رو تقلید کن (که البته نباید تابلو باشه)، این باعث می شه اون شخص بخاطر شبیه هم بودن حس هم بستگی پیدا کنه.

نگاه به چشم چپ:

به چشم چپش نگاه کن. بدلیل اینکه نگاه به چشم چپ شخص بدلیل اینکه ناحیه مرتبط با احساس رو بیشتر تحریک می کنه باعث دلبستگی میشه.

(خیلی مهم) استفاده از تکنیک 36 سوال:

طبق تحقیقات وقتی دو نفر به چشم هم خیره بشن (شما به چشم چپش بیشتر نگاه کن!)، و از همدیگه سوالاتی بپرسن که به مرور خصوصی تر بشه و نگاه از همدیگه بر ندارن به احتمال بسیار بالایی وابستگی پیدا می کنن. طبق اون آزمایش نرخ بالایی که این کار رو کرده بودن بعدا با هم ازدواج کردن. البته یکی از همین کسانی که توی این آزمایش شرکت کرده بود (و با همون طرف مقابل ازدواج کرد) یه سخنرانی توی Ted Talk هم داره که برات خلاصه کنم می گه این کار نرخ دلبستگی رو افزایش می ده ولی شما فاکتورهای مهم شخصیت طرف رو هم در نظر داشته باشید. (در ادامه توی یه پست دیگه این سوالات رو برات می گذارم).

البته دیگه هنر خودته که چطوری شرایط چنین بازی رو فراهم کنی. مثلا توی محیط کار به بهانه ای بخوای کاری کنی که شرایط مهیا بشه.

حمایت در بحران:

در شرایطی که کسی مشکلی پیدا کرده و دچار ترس شده باشه، اگه کسی بهش یه کمک خیلی ساده کنه، شخص دچار مشکل احساس نزدیکی و عمیق تری نسبت به طرف پیدا می کنه.

نشستن در سمت راست شخص:

وقتی مردم می ترسن به چیزی چنگ می زنن بعنوان کمک، برای همین بچه ها سر انگشتاشون رو فشار می دن، اینکار این حس رو بهشون میده که کسی پناهشون هست و می خوان بعنوان کمک بگیرنش. برای همین باید کنارش بیشی نه روبرو، وقتی کسی روبروی شخصی میشینه دیگه خودمونی حساب نمیشه، بعنوان "اون" شناخته میشه ولی وقتی کنارش نشسته باشی "ما" حساب میشه. من خودم در جلساتی که می دونم تنش ممکنه وجود داشته باشه این رو رعایت می کنم. حالا اگه طرف راست دست هست سمت راستش بشین مثلا اگه توی کافه ای و اگر چپ دست هست سمت چپش بشین. من روبرو هرگز نمی شینم.

یکبار با یکی اینکار رو کردم، بعد بهمون گفتن برید توی سالن بشینید، ما رفتیم، من اول نشستم، اون طبق عادت خودش رفت روبرو نشست، یکدفعه احساس کرد یه چیزی اشتباست، بلند شد اومد سمت راستم نشست!! یعنی اینکه اینکار من حس نزدیکی بیشتری بهش داده بود و وقتی روبرو نشست و ازم دور شد احساس بدی کرد.

ساخت تجربه:

بجای هدیه دادن (البته هدیه هم بدید) تجربه بسازید که خیلی موثرتره، یه کار جالب با هم انجام بدید، اگه بازی گروهی باشه یجوری برنامه ریزی کن که شما دوتا با هم یه تیم بشید.

هدیه ای بده همیشه همراهش باشه

اینطوری هر وقت اون هدیه رو ببینه یاد شما میفته. من یکی یه گلدون محل کار بهم داد و روش یه نوشته بود. حتی تا بعد از اینکه از محل کار رفت من گلدون رو که می دیدم یادش میفتادم.

جایی ببرش که همیشه در مسیرش باشه

جاهای مختلفی با هم برید که هر از گاهی مسیرش به اونجا بخوره، اینطوری هر وقت از اونجا رد میشه یاد شما میفته.

نکته اینه که وقتی مدام یاد شما بیفته احساس دلبستگی پیش میاد.

با هم غذا بخورید

وقتایی که با هم غذا خورده شده حس پیوند بینشون افزایش پیدا می کنه.

این تکنیک نامردیه: Gaslighting، خیلی ضعیف انجام بشه :-|

آقایون از کسی که ساده بدست بیاد خوششون نمیاد، اگه هم خیلی سخت گیر باشی نهایتا نا امید میشن و میرن. این می گه که یکبار که با هم هستید خیلی خوشرو و گرم باشید، دفعه بعد سرد، این باعث میشه طرف همش فکر کنه چرا؟؟، دوباره دفعه بعدش گرم. فکر می کنم چیزی شبیه قضیه "سگ پاولف" میشه، طرف برای بدست آوردن شما شرطی میشه.

برانگیختن حس کنجکاوی

همیشه همه چیز رو نگو، چیز هایی از خودت رو نگو و مسائلی رو براش باز نکن، مطرح کن ولی بازش نکن تا فکرش درگیر بشه و شب همش به تو فکر می کنه که یعنی چی بود که نگفت و نهایتا چون مدام بهت فکر می کنه دلبستگی میاره براش.

زود به پیام هاش جواب نده:

اگه زود جواب بدی از نظرش ساده بدست میای، و این امتیازت رو میاره پایین، بگذار مقداری بگذره بعد جواب پیام هاش رو بده. اینطوری اون باز ذهنش مشغول میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.