2777
2789
عنوان

هللپپپ

1338 بازدید | 17 پست

تو ی شهر کوچیکی هستیم ک میخوان هر لحظه برمون گردونن شهر خودمون هرروز تو خونمون جنگه سر اینکه ما نمیخوایم برگردیم و در صورتی اینجا میذارن بمونیم ک ازدواج بکنیم من و خواهرم

ب دوست پسرم زیاد درمورد این مشکلات چیزی نمیگم فقط غیر مستقیم گفتم نمیخوام دیر تر ازدواج کنم اون ۲۴ سالشه گفته تا ۳۰ سالگیش بایدصبر کنیم

نمیدونم براش دعایی طلسمی چیزی بگیرم ک فقط فقططط فکر ازدواج بیوفته توسرشیا زودتر بیاد بگیره نمیدونم گیجم کلافم راهنماییم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ساعت جواب نده بهش

بعد با صداي داغون ج بده بگو خونوادم ميگن يا ازدواج كن اينجا بمون يا برميگرديم شهر خودمون

بگو خيلي بحث كردم بي فايده بوده

ريش و قيچي دست تو، كه الان جلو بيايي

و زود قطع كن و ديگه ج نده اصلا بهش

سرد و كوتاه ج بده

بگو بيشتر از اين نميتوني يك طرفه تلاش كني

اگه هدفش جدي باشه با تو و فقط برا سرگرمي نباشه

يه حركتي ميزنه

در غير اين صورت كنسله

با دعا كسي شوهر نخواهد شد

وقتی نخواد باهات ازدواج کنه طلسم بگیری و حتی اثر کنه و ازدواج کنه بعد ازدواج به مشکل میخورین

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

تو که میگی باید سریعا ازدواج کنی اونو ولش کن میدونم دوسش داری ولی عشق و عاشقی کشکه زندگیت رو این محبت های گذرا بنا نکن خواستگار خوب پیدا کن به یه نفر گیر نده پسره از هزارتاشون شاید یکیشون بدرد بخوره

شهر خودتون مگه چه مشکلی داره؟ خب برگرد شهر خودتون اون آقا اگه تورو بخواد میاد شهرتون خواستگاری اگرم نیومد که ارزششو نداره باهاش ازدواج کنی. آدم کسیو بخواد تا اون سر دنیام میره بخاطرش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز