2777
2789
عنوان

تولد دخترمه🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 65 پست

خب برسیم به بحث جدی...

پفیلا درست کن یا آماده بخر تو پاکت های مخصوص صورتی مدل های دخترونه.

الویه درست کن .ناگت .میتونی جای الویه سالاد ماکارانی درست کنی‌.

شربت هم دورنگ

چون آلبالو و بلوبری

هدیه تولد هم اسکیت .اسکوتر.دوچرخه.خانه باربی .شاسخین.

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برسیم به بحث جدی... پفیلا درست کن یا آماده بخر تو پاکت های مخصوص صورتی مدل های دخترونه. الویه د ...

مرسی ازینکه نظر دادی گلم....لباس خیلی دوس داره چیزایی که گفتی همه رو داره ولی مشکل اینحاس شهرمون لباسای خوشگل دخترونه نیس شما سایتی چیزی سزاغ نداری لباسای دخترونه قشنگ داشته باشن

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

به نظرم خیلی محیط رو فانتزی کنید این تم های اماده زیبان ولی ببینید با روحیه ی دخترتون سازگاره؟ بعضی هاش بچگانه است 

ایا این خانم خوشگله از فضای کودکی درومده یا نه؟ ببینید کدوم شخصیت رو دوست داره 

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
اره دیگه سیاست دارن تازه به منم میگفت برو خونه دوستت دیگه باباش واسطه شد منو نندازه بیرون اینا گودزل ...

عزیزم خدا نگهش داره

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
به نظرم خیلی محیط رو فانتزی کنید این تم های اماده زیبان ولی ببینید با روحیه ی دخترتون سازگاره؟ بعضی ...

بیشتر بادکنک ارایی دوس داره میگه کل سقف سالن رو یادکنک هلیومی بذارین😓😓

مرسی ازینکه نظر دادی گلم....لباس خیلی دوس داره چیزایی که گفتی همه رو داره ولی مشکل اینحاس شهرمون لبا ...

اینستا تو قسمت سرچ بزن لباس_دخترانه فک‌کنم بیاره 

ان شالله که تولد خاطره انگیزی براش باشه

بیشتر بادکنک ارایی دوس داره میگه کل سقف سالن رو یادکنک هلیومی بذارین😓😓

خیلییی خوبهههههه 

خوب همون بادکنک خودش دیزاین 

بادکنک و روبان های رنگیه تاب خورده که از سقف اویزانه

روبان های پارچه ای و ساتن هم خوبه 

یک پاپیون خوشرنگ ساتن بزرگ هم روی دیوار 

به نظرم بد نمیشه❤

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
الویه رو چحوری سرو کردی؟؟

الویه روداخل نون باگت و زر ورق گداشتم چون بچه ها هستن راحت باشن ...ژله م ژله لایه لایه رنگی درست کردم به تعداد .پفیلا هم ظرف کوچک گرفته بودم تم تولد ...نفری یه ظرف....

الویه روداخل نون باگت و زر ورق گداشتم چون بچه ها هستن راحت باشن ...ژله م ژله لایه لایه رنگی درست کرد ...

یه دنیا ممنون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792