سلام خانما دخترم تولد هشت سالگیش هست چندتا از دوستاشو میخوام عصرونه دعوت کنم ایده بدین برای تم و غذا خودمم نی نی پنجاه روزه دارم نمیدونم میتونم کاری بکنم یا نه اها راستی واسه کادو هم نظر بدین همه چی داره نمیدونم چی بگیرم براش
برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘
دخترم گیر داده دوستام بیان میگه دوستای تو بیان که به من خوش نمیگذره ☺
حرف منطقی میزنه والا😅
ببین بچه های الان چه زرنگن 😁
من یادمه تولد هشت سالگیم مامانم دوستای خودشو دعوت کرده بود😐همشونم پول و اسباب اساسیه اوردن😣
خدایی ما تحت ستم بودیم😃
کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
[QUOTE=60209000]عکس ندارین؟؟[/QUOTEدختر من تم السا انا داشت ده سالشه وسایلشم کامل گرفتم پفیلا و پفکو تو ظرف خودش ریخیتم کیکیشم طرح السا انا سفارش دادیم ...اولویه هم اماده کردم زر وزق گداشتم طرف ژله تکنفره گرفتم ...خیلی خوب بود