2777
2789
عنوان

تولد دخترمه🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 65 پست
خواهر جون دوستای خودت و فامیلای همسن و سال خودتو دعوت کن یه دورهمی دوستانه  اوناهم چند دست پار ...

دخترم گیر داده دوستام بیان میگه دوستای تو بیان که به من خوش نمیگذره ☺

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم گیر داده دوستام بیان میگه دوستای تو بیان که به من خوش نمیگذره ☺

حرف منطقی میزنه والا😅

ببین بچه های الان چه زرنگن 😁

من یادمه تولد هشت سالگیم مامانم دوستای خودشو دعوت کرده بود😐همشونم پول و اسباب اساسیه اوردن😣

خدایی ما تحت ستم بودیم😃

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
برای عروسک خواستین خیلی زود خبر بدید که زمان میبره و پست میشه❤❤❤ پیشاپیش تولددختر گلتون مبارک 

باشه عزیزم،بازم،ممنون

حرف منطقی میزنه والا😅 ببین بچه های الان چه زرنگن 😁 من یادمه تولد هشت سالگیم مامانم دوستای خودشو ...

اره دیگه سیاست دارن تازه به منم میگفت برو خونه دوستت دیگه باباش واسطه شد منو نندازه بیرون اینا گودزلایین برا خودشون😅😅😅

اره دیگه سیاست دارن تازه به منم میگفت برو خونه دوستت دیگه باباش واسطه شد منو نندازه بیرون اینا گودزل ...

با هم سن و سال های خودشون ارتباط بهتری برقرار میکنن طبیعیه❤☺

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست

[QUOTE=60209000]عکس ندارین؟؟[/QUOTEدختر من تم السا انا داشت ده سالشه وسایلشم کامل گرفتم پفیلا و پفکو تو ظرف خودش ریخیتم کیکیشم طرح السا انا سفارش دادیم ...اولویه هم اماده کردم زر وزق گداشتم طرف ژله تکنفره گرفتم ...خیلی خوب بود

[QUOTE=60209000]عکس ندارین؟؟[/QUOTEدختر من تم السا انا داشت ده سالشه وسایلشم کامل گرفتم پفیلا و پفکو ...

اف ین کدبانو...عکس نداری از تولد دخترت بذاری