نیوشآ مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 94 عنوان پریود 301 بازدید | 16 پست چیکار کنم پریود شمم تاخیر داره مجردم هستم کاری هم نکردم والا نمیدونم چرا اینطوری شدهه سپهر بابا کجایی بابا؟🖤نر جماعت و عرزشی جماعت به من درخواست ندن و تو تاپیکای من شرکت نکنن!! 1405/01/23 | 10:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pkazemi86 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 5425 ایشالله بشین ۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود
sandwichregimi عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 326 شاید مشکلات هورمونی دیگه داشته باشیکه دکتر بری بهترهولی درمان خونگیش میشه دمنوش رازیانه مشاور ورزشی که زندگیش با تمرین از این رو به اون رو شد...🍎🥪🥗
نیوشآ مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 94 آزمایش و سونو بده شاید تنبلی تخمدان داشته باشی چند وقت پیش آزمایش دادم چیزی نبود😭 سپهر بابا کجایی بابا؟🖤نر جماعت و عرزشی جماعت به من درخواست ندن و تو تاپیکای من شرکت نکنن!!
iamaseman عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 47 چند وقت پیش آزمایش دادم چیزی نبود😭 سونو شکم و لگن هم بده و آزمایش هورمونی
ش_م عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 102 چند روز عقب افتاده؟ قبلا هم این اتفاق افتاده؟ استرس شدید، تغییر آب و هوا، رژیم و تغییر تغذیه هم روی به هم ریختن پریود اثر دارن. اگه یکی از اینا رو داشتی طبیعیه. ده، بیست روز صبر کن اگه منظم نشد برو دکتر.
نیوشآ مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 94 چند روز عقب افتاده؟ قبلا هم این اتفاق افتاده؟ استرس شدید، تغییر آب و هوا، رژیم و تغییر تغذیه هم روی ... دو روزه نمیدونم خیلی درد و خستگیشو دارم از درس افتادم😭 سپهر بابا کجایی بابا؟🖤نر جماعت و عرزشی جماعت به من درخواست ندن و تو تاپیکای من شرکت نکنن!!
panteea عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 134 تازه دوروزه عقب افتاده ؟ منی که ده روز عقب افتاده بود چی بگم
نیوشآ مدیر استارتر عضویت: 1404/12/14 تعداد پست: 94 تازه دوروزه عقب افتاده ؟ منی که ده روز عقب افتاده بود چی بگم وای ده روز خیلیه سپهر بابا کجایی بابا؟🖤نر جماعت و عرزشی جماعت به من درخواست ندن و تو تاپیکای من شرکت نکنن!!