2777
2789

اولا بابام ک نمیزاره ازدواج کنم میگ پولدار باشه فامیل باسه فلان باشه اصلا همه رو از در خونه پرت میکنه بیرون

خودمم آشنا بسم فایده ای نداره

دوما خیلی قیافم بده خیلی

سوما هم دکتر زنان گفت اندکنتریوز داری ازدواج کن ک بچه دار بشی بعدا سختت میشه

خیلی ناراحتم اصلا همه جیز زندگیم بهم ریخته

اون ویت مامان بابام جلوی من میگن ما خیلی خوشبختیم فلان و بهمان اعصابمو خورد میکنن با کاراشون زندگیمو تباه کردن نابود کردن نزاشتن برم دانشگاه چه یدر زجر کشیدم دو شه سال الان نمیزارن برم سرکار

چه قدر حالم بده دارم منفجر میشم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چند سالته گلم؟

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چرا نذاشتن دانشگاه

چه رشته ای آورده بودی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت

مورد دومی که گفتی

عامل تمام مشکلاتته

که یعنی نداشتن اعتماد بنفس!!

حتما درس رو ادامه بده

یه کار نیمه وقت پیدا کن و سعی کن تو جامعه باشی تا اون حس کذایی و مزخرفی که راجب خودت داری به مرور کمرنگ بشه

تا کی قراره طبق نظر والدین زندگی کنی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

چقدر بد گلم

قیافه ت چرا بد باشه عزیزم؟

سعی کن اگه میشه یواشکی بری ژلی چیزی بزنی یا ب پوستت برسی یا یه تنوعی بدی مثلا موهاتو یا فر کنی یا لخت بهر حال تنوع بدی هم دل خودت باز شه هم شاید به چهرت اومد

منم خانوادم زندگیمو نابود کردن.یه خواستگار دارم ک خودم پیدا کردم مامانم لج کرده باهام هر چی التماسش میکنم نمیزاره ببینمش منو برده یه شهر دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز