2777
2789
عنوان

میشه بیایین

194 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها شوهرم بعد ی اتفاق رو اورد به مواد چند بار خواست ترک کنه موفق نشد تا ی هفته پیش دستگیر شد میگن روزه خواری و مواد تو جیبشم بوده .کسیم سراغش نرفته سند بذاره الان یازده روز انجاسا زنگم به من نزده خانوادمم اصرار دارن هر چ زودتر برم درخواست طلاق بدم .کسی میدونه مجازات هرویین چیه ؟خودمم ازش یشدت نفرت دارم این دو سه ماه خیلی اذیتم کرده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ناراحت شدم من ک شنیدم اگ زیاد باشه یا اعدامه یا حبس ابد

❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤
مشکل از خودت بوده یا شوهرت ضعیفه؟

مشکل نداشتیم یکیش تو هفته هشتم سقط شد دو تا دیگه دو قلو شش ماه باردار بودم مسمومیت بارداری گرفتم مردن تو شکمم البته عامل اصلی رو اوردن به موادش مردن بچه هام بوده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز