2789
عنوان

میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از ی جام دلم براش میسوزه پنج شش ماه پیش تقریبا زندگی خوبی داشتیم اونم مهربون و در حد توانش برام سنگ تموم میذاشت ولی بچه هام که مردن بیکار شد داعون شد رفتیم مستاجر شدیم کلا سرد شد نسبت به زندگی .دلم میسوزه هنوز که هنوزه برگه سونوگرافی بچه هامونا تو جیبش نگه داشته

بنظرم گناه داره فرصتی دیگه بهش بده

بلاخره تو باهاش زندگی کردی و بهش حس داری و روزای خوبی باهم داشتین

خانوادت ک باهاش زندگی نکردن

گناه داره برو دیدنش و بهش بگو اگه میخوای بیا زندگی مونو خوبش کنیم و اینم بشه تلنگری برات

اگه قبول کرد ک خوب اگه ن اقدام واسه طلاق کن ک بعدا عذاب وجدانی نداشته باشی

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
گناه داره.زود سراغ طلاق نرو

فکر نکنم دیگه مرد زندگی بشه .تو این دو سه ماه چندین بار خواست ترک کنه نتونست واقعا خودش خسته شده بود .الان یازده زوزه رفته زنگم برام نزده 

فکر نکنم دیگه مرد زندگی بشه .تو این دو سه ماه چندین بار خواست ترک کنه نتونست واقعا خودش خسته شده بود ...

خب روش نمیشه فعلا چون گرفتنش بهت زنگ بزنه..نمیدونم عزیز دلم چی بگم تو خودت بهتر از هرکسی میتونی ببینی کدوم راه درست آره.من چون به هم علاقه مند بودید میگن حیفه..شاید خوب باشه یه فرصت دیگه بهش بدی..انشاالله به حق این ماه عزیز بهترین اتفاق بیفته

34و35سه ساله

خب پس عزیز دلم خودت به تنهایی میتونی تصمیم بگیری و اینو با احترام ب پدرومادرتون هم بگید.شاید الان خب طبیعیه ک خیلی ناراحت باشید اما آروم تر که شدی فکر کن ببین میتونی یه فرصت کوتاه دیگه بهش بدی یا نه.خدا کمکتون می کنه بسپار ب خودش