2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهت پیام میده توی همین یکی دو هفته ای خیلی دور نیست رسیدنتون چالش داره ممکنه امسال قدمی برداره

ما به نظرت بهم میرسیدم اصلا.؟؟؟؟؟

کی برمیگرده

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

بهت پیام میده توی همین یکی دو هفته ای خیلی دور نیست رسیدنتون چالش داره ممکنه امسال قدمی برداره

ممنونتم امسال میشه نامزد کنیم ؟؟یعنی چالش ها تموم میشن اره درسته خشته سدم بعضی وقتا فک میکنم دویم نداره حسش واقعیه بهم ؟؟

عزیزم کی پیام میده؟؟🫂💐

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

مرسی ازت فقط ممکنه امسال نامزد کنیم ؟اره چالش زیاد داریم حل میشه ؟؟خسته شدم دیگ حسش بهم واقعیه ؟؟؟ممنونم ازتون

نه

اَ برمیگرده؟پشیمون میشه؟برمیگردیم به هم دوباره؟

ممنون میشم جواب بدی🤍

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

سلام عزیزم بله امسال عقد دارند ولی در نیمه دوم سال.

الهیی خدا از دهنتتتت بشنوه😍😍😍😍😍ابجییییی واقعا متو واسه ازدواج میخواد بلاخره اقدام میکنهههه❤️😍

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز