2777
2789
آمدم گلم

عزیزم کی پیام میده؟؟🥹💚🫂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهت پیام میده توی همین یکی دو هفته ای خیلی دور نیست رسیدنتون چالش داره ممکنه امسال قدمی برداره

گلم من حس ششمی نیستم میشه لطف کنید

به سوالم جواب بدید ممنون میشم.

اون شخصی که توی ذهنمه چند وعده زمانی

دیگه بهم پیام میده؟؟

و محتوای پیامش چیه!!

گلم من حس ششمی نیستم میشه لطف کنید به سوالم جواب بدید ممنون میشم.اون شخصی که توی ذهنمه چند وعده زمان ...

ابجی یه سوال دیگه کنم به نظرت کی میاد خواستگاری

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

الهیی خدا از دهنتتتت بشنوه😍😍😍😍😍ابجییییی واقعا متو واسه ازدواج میخواد بلاخره اقدام میکنهههه❤️😍

عزیزم اینشالله که خیره نگران نباش ❤️🌹😌

بله البته اگر اطرافیانش بذارنش به هدف قلبش برسه

تا دو وعده زمانی نزدیک گلم

ممنونممم فداتشم 😍💚🫂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خدانکنه گلم

عزیزی که 🫂😍🥹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز