2777
2789

زیاد ترسناک نبود ولی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اری🤣🤣

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

ولی ماکارونی تو زودپز از اونم ترسناک تر بود🤣🤣

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}