paniroo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 118 عنوان کنکوریااا 145 بازدید | 4 پست از الان میشه خردادو جمع کرد؟امتحانا کی برگذار میشن احتمالا؟ کنکوری 🥼🩺📚 1405/01/21 | 15:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negarrrrr_banoo عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 182 عزیزم شما اطلاع داری دانشجو های روزانه میتونند ترمیم معدل ثبت نام کنن یا باید انصراف بدن؟و اینکه میشه یازدهم رو مثلا امسال ترمیم کرد دوازدهم رو سال بعد؟ نگاه هستم:) «هر چیزی میتونه از انسان گرفته بشه جز اختیار رفتارش تحت هر شرایطی»دختری در جستجوی معنا🪻💜
ابیلین عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 1279 عزیزم شما اطلاع داری دانشجو های روزانه میتونند ترمیم معدل ثبت نام کنن یا باید انصراف بدن؟ و اینکه م ... @negarrrrr_banoo میتونید ترمیم کنید ولی نمیتونید کنکور ثبتنام کنید
paniroo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 118 عزیزم شما اطلاع داری دانشجو های روزانه میتونند ترمیم معدل ثبت نام کنن یا باید انصراف بدن؟ و اینکه م ... سوال اولتونو نمیدونم اما دومی بله میشه یازدهم رو امسال دوازدهم رو سال بعد ترمیم کنین کنکوری 🥼🩺📚
negarrrrr_banoo عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 182 سوال اولتونو نمیدونم اما دومی بله میشه یازدهم رو امسال دوازدهم رو سال بعد ترمیم کنین تشکر نگاه هستم:) «هر چیزی میتونه از انسان گرفته بشه جز اختیار رفتارش تحت هر شرایطی»دختری در جستجوی معنا🪻💜
negarrrrr_banoo عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 182 @negarrrrr_banoo میتونید ترمیم کنید ولی نمیتونید کنکور ثبتنام کنید وااای عزیزم مرسی چقدر خوشحال شدم.شما از این موضوع مطمعن هستید؟ باید از کجا بپرسم که از صحت اش مطمعن بشم؟ نگاه هستم:) «هر چیزی میتونه از انسان گرفته بشه جز اختیار رفتارش تحت هر شرایطی»دختری در جستجوی معنا🪻💜