2821
2789

عزیزم شما اطلاع داری دانشجو های روزانه میتونند ترمیم معدل ثبت نام کنن یا باید انصراف بدن؟

و اینکه میشه یازدهم رو مثلا امسال ترمیم کرد دوازدهم رو سال بعد؟

نگاه هستم:) «هر چیزی میتونه از انسان گرفته بشه جز اختیار رفتارش تحت هر شرایطی»دختری در جستجوی معنا🪻💜

عزیزم شما اطلاع داری دانشجو های روزانه میتونند ترمیم معدل ثبت نام کنن یا باید انصراف بدن؟ و اینکه م ...

@negarrrrr_banoo

میتونید ترمیم کنید ولی نمیتونید کنکور ثبتنام کنید

فرزند ایران و جانفدای میهن🕊🖤 یک شب سرد زمستان در خیابان های شهر/من به چشمان خودم، دیدم خدارا، مرده بود💔🖤چه جوانانی، اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما اطلاع داری دانشجو های روزانه میتونند ترمیم معدل ثبت نام کنن یا باید انصراف بدن؟ و اینکه م ...

سوال اولتونو نمیدونم اما دومی بله میشه یازدهم رو امسال دوازدهم رو سال بعد ترمیم کنین

کنکوری 🥼🩺📚

سوال اولتونو نمیدونم اما دومی بله میشه یازدهم رو امسال دوازدهم رو سال بعد ترمیم کنین

نگاه هستم:) «هر چیزی میتونه از انسان گرفته بشه جز اختیار رفتارش تحت هر شرایطی»دختری در جستجوی معنا🪻💜

@negarrrrr_banoo میتونید ترمیم کنید ولی نمیتونید کنکور ثبتنام کنید

وااای عزیزم مرسی چقدر خوشحال شدم.

شما از این موضوع مطمعن هستید؟ باید از کجا بپرسم که از صحت اش مطمعن بشم؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز