2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 61 پست

اگر همچین خواستگاری داری برو منم بعد فوت مامانم فامیلا انقد اذیتم کردن خالمو خواهرم کلی خواستگارای خوبو رد کردن تمام تحصیل کرده پولدار بودن دیگ از اون موقع به بعد خواستگارای خوبی ندارم بی پول و بیسواد میاد برام همیشه هم شانس در خونه ادمو نمیزنه من فک میکردم چون اونا رد کردن خدا بهترینلشو سرراهم میزاره که دیدم نه عدالتیم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این خواستگارو چجوری پیدا کردی.؟

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

اگر همچین خواستگاری داری برو منم بعد فوت مامانم فامیلا انقد اذیتم کردن خالمو خواهرم کلی خواستگارای خ ...

عزیزدلم.خودتو وزندگیتو سرزنش نکن.ازدواج بایدقسمت بشه.اگه قسمت بشه همه راها خودش باز میشه.چشم نصیحتت اویزه گوشم.

میشه بگی دقیقا خودت چیکاره ای خانوادت درامدشون چقدره و قیافت مگه چجوریه که به همچین چیزی میگی معمولی ...

خیلی زود قضاوت نکن.بعدشم من تو کتم نمیره یه نفر چرا باید بیاد تویه سایت مجازی که کسی،کسی رو نمیشناس ونخواهدم شناخت هیچ وقت از فانتزی هاش بگه وبه قول معروف پز بده.

حالا خودش شاید دیپلمم نداره😂😂😂خب هر کسی با هم سطح خودش دیگه کبوتر با کبوتر بازبا باز بعضیا نمیف ...

اتفاقا ازدواج اصلا ربطی به تحصیلات نداره.اگه تاالان به این خیال موندی اشتباه محض.بعدشم تو از کجا میدونی من دیپلمم ندارم حتی.منو میشناسی

میشه بگی دقیقا خودت چیکاره ای خانوادت درامدشون چقدره و قیافت مگه چجوریه که به همچین چیزی میگی معمولی ...

خب تو باور نکن.کی ازت خواست بیای تو تایپیک چرت وپرت به قول خودت نظر بدی

چقد بعضی کاربر ها مطلب اصلی رو به حاشیه میبرن.بعد طلبکارم هستن.خب عزیزم من اگه فک میکنی توهم یا فانتزی یا پز یا توهم وهرچیزی دیگه مگه مجبوری شرکت کنی تو بحث و اظهار نظر کنی.من یه سوال کردم ومشورت خواستم اگه غیر این هست حرفت وجوابت میای پیام میزاری برا چی؟کی میخاد ازتون؟البته همه اینطور نیستن خیلی ها که اتفاقا کمم نیستن واقعا خواهرانه و دلی جواب میدن وکمک وهم فکری میکنن.منم به خاطر همینا تایپیک میزنم.ولی چه کنم که تروخشک باهم اینجان.