ازدواج با پسری که فوق لیسانس ودکترا اروپا خونده و اونجا زندگی میکنه واقامت داره وتو ایرانم یه خونه خوب بالا شهر تهران داره ویکی شهرستان ویه ماشین گرون داره واز لحاظ اخلاقی هم خیلی باشخصیت ومهربون باشه و نجیب و از لحاظ ظاهری هم قیافه مردونه مقبولی داشته باشه و از لحاظ فرهنگی هم هم شهری وهم اصالتی باشه و خانواده کم جمعیت میتون همچین کیسی واس ازدواج خوب باشه.میتون ازدواج بااین پسر دهن پر کن باشه واس فامیل هایی که پشت سرم کلی حرف زدن و اذیتم کردن.دوست داشتم بایه ادم پولدار تر ازدواج میکردم.چجوری بعضی ها انقد راحت خواستگار پولدار نصیبشون میشه؟من از لحاظ ظاهری و خانواده وتحصیلات چیزی کم ندارم و زبان زد هستم ولی خواستگار پولدار نصیبم نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه بگی دقیقا خودت چیکاره ای خانوادت درامدشون چقدره و قیافت مگه چجوریه که به همچین چیزی میگی معمولی؟؟؟ البته که نصف شما تاپیک خواستگاری و ازدواجا متوهمید میاید برا خودتون چرت و پرت میذارید ملت ساده ام باور میکنن😂