2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی دقیقا خودت چیکاره ای خانوادت درامدشون چقدره و قیافت مگه چجوریه که به همچین چیزی میگی معمولی؟؟؟ البته که نصف شما تاپیک خواستگاری و ازدواجا متوهمید میاید برا خودتون چرت و پرت میذارید ملت ساده ام باور میکنن😂

چکار دارید بزارید طرف تو رویای خودش غرق باشه😁😁😂😂

اخه چه دلیلی داره واس ادمای مجازی که حتی منو نمیشناسن پز بیام یا به قول شما رویا بافی.یکی که واقعیت رو داره میگه ونظر میخاد اینجور جوابشو میدین

تو ازدواج حرف هیچکس واست مهم نباشه من به کسی ازدواج کردم که فک و فامیل به خوبیش قسم میخوردن 2 سال ...

عزیزدلم.ممنون از راهنمایی خواهرانه ات.امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و همه چیز به خاطر دل پاکت درس بشه.امین

کلمه نجیب ک گفتی فهمیدم خیلی بچه ای و در وهم و خیال موفق باشی عزیزم

ینی مردم نجیب نیس؟کسی معیارش نجابت واصالت باشه درکنار چیزای دیگه بچه هست و متوهم؟

تو ازدواج حرف هیچکس واست مهم نباشه من به کسی ازدواج کردم که فک و فامیل به خوبیش قسم میخوردن 2 سال ...

با پوست وگوشت واستخون میتونم حس کنم چه دردی داره همین حرفا وقضاوت های فامیل.چقدر اتیش به قلب میزنه.چقدر تنفر ایجاد میکنه

چند سالته دختر؟؟؟ نگران نباش پیدا میشه که باور هم نمیکنی😂😂😂 برا من اومده بود باور نمیکردم میگفت ...

سنمو نگم بهتره.ببخشید.واقعا اومد؟من خیلی دعا میکنم.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز