2821
2789
عنوان

ازدواج

2659 بازدید | 61 پست

ازدواج با پسری که فوق لیسانس ودکترا اروپا خونده و اونجا زندگی میکنه واقامت داره وتو ایرانم یه خونه خوب بالا شهر تهران داره ویکی شهرستان ویه ماشین گرون داره واز لحاظ اخلاقی هم خیلی باشخصیت ومهربون باشه و نجیب و از لحاظ ظاهری هم قیافه مردونه مقبولی داشته باشه و از لحاظ فرهنگی هم هم شهری وهم اصالتی باشه و خانواده کم جمعیت میتون همچین کیسی واس ازدواج خوب باشه.میتون ازدواج بااین پسر دهن پر کن باشه واس فامیل هایی که پشت سرم کلی حرف زدن و اذیتم کردن.دوست داشتم بایه ادم پولدار تر ازدواج میکردم.چجوری بعضی ها انقد راحت خواستگار پولدار نصیبشون میشه؟من از لحاظ ظاهری و خانواده وتحصیلات چیزی کم ندارم و زبان زد هستم ولی خواستگار پولدار نصیبم نمیشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها توروخدا یه کم روی نگارشتون کار کنید

خیلی از تاپیکا اصلا مشخص نیست چی میگید

از علائم نگارشی استفاده کنید، روی انشاتون کار کنید حداقل بفهمیم درست که چی میگید

همون کوکی سابق ، حامی حقوق جانداران

طرف ماشین و خونه داره توقعت از ادم پولدار چیه دقیقا؟ پول بدست اوردنیه اگه معیارت فقط پول باشه زندگیت میشه تشت طلایی که توش خون بالا میاری

بنظرم سن یا تفکر مورد نیاز ازدواجو نداری معیاری که پول و پر کردن دهن فامیل باشه برات زندگی نمیسازه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز