2821
2789
عنوان

ضدآفتاب

499 بازدید | 19 پست

کسی ضدآفتاب سولاریس کودکان رو واسه خودش(بزرگسال)استفاده کرده؟یه دکتر خیلی مطمئن و باسواد میگفت تا جایی که میتونین از محصولات مخصوص کودکان استفاده کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🙄 والا من کساییک محصول کودک میزدن رو دیدن هیچ فرق خاصی باماها ندارن والا

محصول کودک طبق سن و پوست و.. کودکه فکرنکنم همیشگی استفادش خوب باشه چون سن بالا بره نیاز ب کلاژن داره و چیزای ک داخلشون کلاژنه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

استفاده نکردم ولی محصولات کودکان برای پوست های ضعیف جواب میده بعید میدونم رو پوست ما جواب بده من یه مدت موهامو با شامپو بچه میشستم ریزش پیدا کرد فهمیدم که ضعیفه فقط برای بچه هاس

icon حاجی بس کن پی اچ به بچه رو با آدم بزرگسال یکی میدونی؟

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

🙄 والا من کساییک محصول کودک میزدن رو دیدن هیچ فرق خاصی باماها ندارن والا محصول کودک طبق سن و پوست ...

از لحاظ سلامت میگفت دکتره،چون مثل اینکه میگن خود محصولات بهداشتی مراقبتی هم یک سری ترکیبات مضر دارن که توی محصول کودکان نداره،کلاژن که با کرم وارد نمیشه باید قرصشو بخوری

پوست بزرگترین ارگان بدن هست عزیزم

پوست نی نی ها با ما فرق میکنن و محصولاتشون متناسب با نیاز کودکه

توی محصولاتشون از مواد شیمیایی کمتر استفاده شده که شاید برای بزرگسالان کافی نباشه

شما اگه میخوای خیالت راحت باشه محصولات بدون عطر و برای پوست حساس استفادهکن

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

از لحاظ سلامت میگفت دکتره،چون مثل اینکه میگن خود محصولات بهداشتی مراقبتی هم یک سری ترکیبات مضر دارن ...

😐 عزیزم اینجوری برای خودت توجیه نکن این محصولات مناسب شما نیست وسلام

کلاژن هم از طریق پوست جذب میشه و هم خوردن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز