2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 20 پست
پوست بزرگترین ارگان بدن هست عزیزم پوست نی نی ها با ما فرق میکنن و محصولاتشون متناسب با نیاز کودکه ...

البته این ضدآفتاب سولاریس روش نوشته برای کودکان و بزرگسالان با پوست حساس

😐 عزیزم اینجوری برای خودت توجیه نکن این محصولات مناسب شما نیست وسلام کلاژن هم از طریق پوست جذب م ...

توجیه نمیکنم🙃رو خود محصول هم نوشته بود کودکان و پوست حساس.بله ولی مقداری که جذب میشه خیلی ناچیزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استفاده نکردم ولی محصولات کودکان برای پوست های ضعیف جواب میده بعید میدونم رو پوست ما جواب بده من یه ...

آره من هم تجربه ی خوبی از شامپوش نداشتم ولی ضد آفتابشو ۳-۴ روزه میزنم حس میکنم خیلی خوبه

حالا این کرمی که شما گفتی برا بزرگسال پوست حساسم جوابه که اوکیه ولی کلا بنظرم بهتره مناسب پوست و سن خود آدم باشه .حتی یه سری ضدآفتاب حاوی هیالورونیک اسید و ویتامین سی و مواد معدنی دیگه هستن که برای پوست بزرگسال مفیده. محافظتش مهمه

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

من ضدآفتاب سولاریس اون مدلش که برای ورزشه رو خریدم خیلی باحاله مثل ضدآفتابای دیگه نیست کاملا آبه و اصلا چرب نمیشه خیلم سریع جذب میشه واقعا فکر نمیکرم یه برند ایرانی بتونه همیچین چیزی تولید کنه😁تو داروخانه ها خیلی گرونه ولی یه سایت پیدا کردم قیمتاش خیلی به صرفه هستش اسمش هلثامین هستش تو این شرایط اقتصادی حداقل یکی منصفه