2777
2789

گوشت چرخ کردرو با پیاز اب گرفته و ادویه حسابی مخلوط کن بعد به دلخواه کمی جعفری ساطوری یا مرزه خشک بزن خیلی کم بعد تو یه سلیفون پهنش کن وسطشو قارچ سرخ شده و ذرت وپنیر بریز بعد ردو طرف گوشتو بهم بچسبون و بزار تو قالب رولت بعد روش یکم سس گوجه بریز درشو ببند با فویل و چند تا سوراخ بزن بزار بپزه کامل تو فر 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
گوشت چرخ کردرو با پیاز اب گرفته و ادویه حسابی مخلوط کن بعد به دلخواه کمی جعفری ساطوری یا مرزه خشک بز ...

وسطشو که تخم مرغ  میذارن  همینه بجای قارچ و پنیر اینا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسطشو که تخم مرغ  میذارن  همینه بجای قارچ و پنیر اینا؟

آره سلیقه ای میتونی تغییر بدی بعضیا هویج و کرفس پخته میزارن ببین چی دوست داری ولی پخته باشه که آب نندازه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

من گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه رو خیلی خیلی زیاد ورز میدم بعدش رو یه سطح صاف که نایلون انداختم پهنش میکنم تخم مرغ اب پز یا هویج اب پز رو میزارم یه گوشه و شروع میکنم به رول کردن بعدش داخل فویل میپیچم که اب توش نره میزارم تو یه ظرف یه مقدار اب میریزم توی ظرف میزارم تو فر وقتی پخت درش میارم برش میزنم و روش سس میزنم 

سس هم رب انار رب گئجه ادویه فلفل و یه کم پیاز رنده شده است 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................