2777
2789
عنوان

جدایی 💔🥀

291 بازدید | 11 پست

بیشتر از یک ماه میشه که رابطه عاطفیم تموم شد اونم درست تو اون موقعیتی که انتظار بودن و حمایتش رو داشتم بعد از دوسال رابطه اما با چشم اشکی تهران و اون رو و همه چیزایی رو که دوس داشتم ترک کردم و تک و تنها برگشتم خونه سی و نه روزه به زور غذا میخورم به زور میخوابم و فقط به مرگ فکر میکنم هرکی این تاپیکو میخونه ادما رو تو این جور مواقع ترک نکنید اون ادم دیگه نمیتونه به زندگی عادیش برگرده و دیگه هرگز شما رو نمیبخشه . کیا تو همچین شرایطی هستن بیاین دردو دل کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم توقع نداشته باش !!! شاید الان فکر کنی الکی دارم شعار میدم ولی من صدبرابر بیشتر از تو ضربه خوردم و در آخر تصمیم گرفتم به جای اشک و ناراحتی فقط از خودم توقع داشته باشم و روی پای خودم بلند شم و تنهایی شدید روی خودم کار کنم ! الان تنهام ولی حالم عالیه چون شدید دارم کار میکنم و ورزش میکنم و به خودم میرسم و از زندگی لذت میبرم و انقد خودمو دوست دارم الان که دیگه هیچوقت اجازه نمیدم یکی بیاد دوباره منو داغون کنه !! میدونم الان عمل به این حرفا برات خیلی خیلی سخته اما کم کم شروع کن ! همین الان که این پیام منو میخونی بعدش بلند شو یه آب بزن به سر و صورتت و به خودت بگو من از نو زندگیمو میسازم .... :)) 💖❤️💘

بیا از این ور بهش نگاه کنیم که همیشه نباید آدم ها را تا ابد اسیر عاطفی خودمون کنیم

خانم هستی یا اقا؟ این که احساسات ادما رو بازیچه نکنیم کجاش اسیرکردن عاطفیه

عزیزدلم توقع نداشته باش !!! شاید الان فکر کنی الکی دارم شعار میدم ولی من صدبرابر بیشتر از تو ضربه خو ...

عزیزم بحث توقع نیست بحث بازیچه نکردن احساسات ادماس. متوجهم. ممنونم از راهنماییت و حرفای انگیزشیت🌹🌹

بیا از این ور بهش نگاه کنیم که همیشه نباید آدم ها را تا ابد اسیر عاطفی خودمون کنیم

خانم هستید یا اقا. این که احساسات دیگران رو به بازی نگیریم میشه اسیر کردن عاطفی؟!!!

شما خانم هستید یا اقا؟ خب اگه کسی رو دوس نداشته باشیم چرا از اول باهاش وارد رابطه بشیم و سالها وقت و احساسشو به بازی بگیریم؟ بازیچه نکردن ادمها از نظر شما اسارت عاطفیه؟!!!

اونیکه موندنی هست میمونه و اونیکه رفتنی هست هرچقدر تلاش کنی میره

مهم خودتی که خودت رو باور کنی

بنظرم باید قوی باشی در این مواقع به پیشرفت فکر کنی

دلتنگی چیست ؟ یادگاری از آنان که دوستشان داریم و از ما دورند !

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز