2777
2789
عنوان

🔞🔞🔞🔞🔞

229 بازدید | 9 پست

یعنی حالم داره بهم میخوره از دست این شوهر ✋🏻❤️🩹

با پرنسس ازدواج کردم بخدا یه آدم مریض خودخواه و مغرور و خودشیفته و بد دهن...

یادتونه چند ماه پیش یه موضوعی پیش اومد ۱۲ روز اصلا باهام حرف نزد محل نداد ، الان دوستاش هم حتی قطع ارتباط کردن باهاش از بس قهر میکنه و زود جوش میاره گفتن بهش دور و دوستی...

چند روز پیش کنترل کولر از بالا افتاد نصف صفحه مرکب پخش شد ترسیدم نشون شوهرم ندادم تا امروز صبح زود گرمش شده بود دنبال کنترل میگشت منم الکی از دستم انداختم ک مثلاً الان افتاد.. بعد تا دید مرکب پخش شده اما کار میکرد کلی بد و بیراه گفت زد محکم ب دیوار و حسابی خرابش کرد کلی فش ناموسی واسه مامانم داد گفت این ماه بهت پول نمیدم اسم پول بیاری بخدا طلاقت میدم خلاصه منم تمام ناراحتی سر خونه خالی کردم خونه تمیز تمیز کردم و تغییر دکوراسیون آقا اومد عین بت نه حرفی.. . انگار من فش و دعوا کردم.. واقعا موندم چیکار کنم محل ندم و سکوت کنم آخه اینم سکوت میکنه میشناسمش ۵ سال با دوستش و ۸ سال با داداشش قهرع

معذرت خواهی کنم ک آخه گناهی نکردم

خدا منو انداخت دست یه مرد دیونه و مغرور کاش مجرد میموندم...

طلاق هم بگیرم بچه هام حیف میشن دو قلو یک ساله سخته... پشتیبان هم ندارم ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان شوهر منم یه کلمه حرف نزده باهام چون از دستش دلخور بودم پسش زدم باهام قهر شده خب مرد آدم ناز میکشه تو دوبار که زن کامل وا نمیده دارم دق میکنم رفته اتاق جدا بخوابه منم اینجا تنها پوکیدم😔

الان شوهر منم یه کلمه حرف نزده باهام چون از دستش دلخور بودم پسش زدم باهام قهر شده خب مرد آدم ناز میک ...

آدم تنشنه رو لیوان کامل آب ندی بیای یک سوم لیوان آب بدی،

شما اصلا لیوانو آب نکردی که خخ