2789
عنوان

کنکوریا

287 بازدید | 11 پست

حالم از خودم به هم میخوره که این 40 روز روزی 6 ساعت به زور میخوندم

عقب افتادم از برنامم و استرس یه شب آروم برام نذاشته

خسته ی خستم

دیگه جون برای ادامه دادن ندارم

شما در چه حالین؟

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۶ ساعت کم نیست

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

برو خداتو شکر کن حالت اینه من قفسه سینم تیر میکشید رفتیم پیش دکتر گفت از اضطراب و استرس زیادیه

بخدا منم رفتم

اتفاقا منم استرس میگیرم قلبم تیر میکشه و از قفسه سینم شروع میشه و میزنه به کتف و بازوم

یه درد عجیبیه که کسی جز خودت نمیفهمه و از تو نابودت میکنه

یجوری گفتی فک کردم این چهل روزو نخوندی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یجوری گفتی فک کردم این چهل روزو نخوندی

خب هنوز به جمعبندی نرسیدم و عقبم و این استرسه خودش باعث میشه کمتر بخونم و کل 40 روز رو که نمیخوندم. بگیر نگیر هم زیاد داشتم

بخدا منم رفتم اتفاقا منم استرس میگیرم قلبم تیر میکشه و از قفسه سینم شروع میشه و میزنه به کتف و بازو ...

هعی واقعا کنکور هم جسمی ادمو پیر میکنه هم روحی هیچکس هم درک نمیکنه هم فک میکنن یه جا نشستن و درس خوندن خیلی اسونه

دقیقا فقط خدا کنه کم تعویق ندن

خیلی هم به تعویق بندازن خوب نیست

اگه زیاد به تعویق بندازن فرقی نمیکنه چون این وقت و فرصت واسه همه هست و همه اونایی که درس خون بودن میشینن بازم میخونن اینطوری نیست که مثلا ما ازشون جلو بیوفتیم از طرف دیگه اگه زیاد به تعویق بندازن این مسیر کش دار میشه واقعا خسته میشیم دیگه

فعلا که کنکور فرهنگیان عقب افتاده ولی از کنکور سراسری خبری نیست

شما رشتتون چیه؟

خب هنوز به جمعبندی نرسیدم و عقبم و این استرسه خودش باعث میشه کمتر بخونم و کل 40 روز رو که نمیخوندم. ...

خیلی عقبی زودتر جمع بندی کن و کنور های سال قبل رو بزن تا حالا باید 5 6 تاشو زده باشی

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol