سلام بچه ها من الان باردارم هیچکسم ندارم که بیان بعد از زایمان پیشم یا خودم برم اونجا پدر و مادرم جدا شدن الان چند ماهیی هس که با مامانم کلا قطع رابطم به خاطر این که ۲۰ میلیون پولمو بالا کشید و کلی طلاهامو ازم گرفت فقط میمونه بابام که زن بابا دارم سیسمونیمم خودم باید بخرم نه بابام کمکم میکنه نه مامانم باید شوهرم بگیره حتی تو جهاز دادنم هیچی ندادن همشو شوهرم خرید سیسمونیم باید بگیره خیلی شرمندم پیشش😭😭😭😭😭😭 حالا شوهرم میگه ۸ ماهگیتو برو خونه بابات که اگه دردت گرفت نزدیک باشی زود برسوننت بیمارستان اخه شوهرم پلیسه نمیتونه همیشه خونه باشه بعدم میگه که بمون تا حموم ۱۰ت بعد بیا قبلش میگفت تا یه ماه بمون خونه بابات بعد بیا اخه خونه ما ۴ ساعت دور تر از اصفهانه دیگه نمیدونم چیکار کنم به نظر شما چیکار کنم؟
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
چرا زن بابامم انگار از دماغ فیل افتاده نیس خودش بچه میخواس و بچه دار نشد حالا چش دیدن منو نداره که باردارم
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
حالا تا زایمانت زیاد مونده از الان غصه نخور خدای تو هم بزرگه اگه میتونی برو اونموقع پیش مادر ش ...
اووووه اونا که اصلا منو نمیخوان به شوهرم گفتن یا اون یا ما شوهرمم منو انتخاب کرد کلا باهاشون قطع رابطه ایم اصلا چش دیدن منو ندارن فکر میکنن پسرشونو بدبخت کردم