2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد

1623 بازدید | 15 پست

یه لباس مجلسی خریدم بالاتنه اش یکم گشاد بود دادم خیاط تنگش کنه

امروز رفتم بگیرم دیدم زیادی تنگ شده و اصلا نمیتونم توش تکون بخورم

اومدم پیش شوهرم ناراحت بودم که اینجوری شده انتظار داشتم دلداریم بده به جاش شروع کرد انداختن تقصیر من که نباید میدادم به خیاط و الکی سخت گرفتم و تقصیر خودمه و اینا

بعد که گفتم چرا میندازی تقصیر من الان که ناراحتم زد تو صورتم و شروع کرد به داد و بیداد کردن که به درک که ناراحتی و به من چه که ناراحتیتو اوردی پیش من

ولی من فقط یکم دلداری میخواستم 😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از من به تو نصیحت همین اولین باری که دست روت بلند کرد یکجور حالشو بگیر که تا آخر جرات همچین کاری و نکنه

اصلا بدترین کارم کرده باشی حق نداره بزنتت

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

طرف سر یه تنگ شدن لباس مجلسی. به جای دلداری. آرامش به زنش. اومده وحشی بازی در آورده که هیچ دست روت بلند کرده. ... ببین سر مسایل دیگه پیش بیاد گلگی کنی چه بلایی قراره سرت بیاره. ... بعد تو اینجا. از ما توقع دلداری داری؟؟ تکلیفت با همچین اذمی روشن هست. حیف عمرت تلف این ادم بشه

این روزا مردم حوصله خودشونم ندارن چه برسه ب اینکه ب مشکل تنگ بودن لباس بقیه فکر کنن حالا این ادم همسر باشه یا غریبه از دست اون کاری برنمیومد

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!