2821
2789
عنوان

یلحظه بیاین

187 بازدید | 26 پست

من سه ساله با نامزدم هستم تو این سه سال نه دروغ شنیدم نه خیانت دیدم نه چیزی تو گوشیش دیدم هیچی ازش ندیدم ولی با حرفای خیانت بقیه ،

مردای دیگرو ک میبینم شکاک شدم چکار کنم آخه 

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردای دیگه رو میبینی شکاک شدی؟😐

اونا خیانت کنن ب تو چه؟😂 مرد خودتو بچسب😁😂😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خب نرو تو تاپيك خيانت

تو تاپیک نرم ، حرفای بقیه که هست 

میدونین چقد جامعه خراب شده 

منم ذهنم خیلی داره خراب میشه چجور جلوی رشد این فکرو بگیرم یکی راهنماییم میکنه 

هرجا ک میره میگم عکس بده سری عکس میده فیلم میفرسته گوشیش دست خودم میده همیشه هم من خیط شدم هیچی ازش ندیدم چن بار وات و تلگرامشو هک کردم 

فقط تو فاز زندگی خوبه میگه من هیچکار نمیکنم ک زندگیم خراب شه من زندگیمو با تو خیلی دوست دارم

شما چجور مثبت فکر میکنین چجور فکر مثبتتونو تقویت میکنین

من خواهرم اینقد منفی بافی میکنه وگرنه من خیلیییی مثبت فکر میکردم فکر میکنم داره روم تاثیر میذاره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز