2777
2789
عنوان

یلحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست
سعی کن بیکار نباش بیکاری ذهن انسان به سمت متفی بافی سوق میده چون خود بیکاری  اثرسوء داره

کلا آدم مثبتیم فقط تازگیا این چیزا اومده تو ذهنم نمیتونم فکر نکنم کمکم کن لطفا راهنماییم کن

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم وقتی به شوهرت شک داری و از همه بدتر این شکتو به اونم میفهمونی داری خودت بهش جرأت میدی که بره خیانت کنه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
عزیز دلم وقتی به شوهرت شک داری و از همه بدتر این شکتو به اونم میفهمونی داری خودت بهش جرأت میدی که بر ...

من خیلی دیوونم آخه بلد نیستم چکار کنم

کلا آدم مثبتیم فقط تازگیا این چیزا اومده تو ذهنم نمیتونم فکر نکنم کمکم کن لطفا راهنماییم کن

اولا من اقا هستم ثانیا همه کارها با اراده انسانها انجام میشه اراده منفی نکن فکرت متفی نمیشه

والا منم اينقدر خيانت خوندم به خودمم شك ميكردم😂 شوهرم فوالعاده زحمت كش و خانواده دوسته هيييچ وقت ازش بدي نديدم اما هر روز صبح كه ني ني سايت و باز ميكردم ميديدم از هر ١٠ تا تاپيك ٣ تاش خيانته روم تاثير گذاشته بود كاراي شوهرمو زير نظر ميگرفتم 😐 خدا منو ببخشه . اما خدا رو شكر رو خودم كار كردم شوهر خوب و خانواده دار هم كم نيست بهتر اصلا بهش فكر نكنين الان اصلا اين تاپيك ها روم تاثير نداره

“وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِالله” 🖤
اولا من اقا هستم ثانیا همه کارها با اراده انسانها انجام میشه اراده منفی نکن فکرت متفی نمیشه

خب آقا باشی مهم نیست

مهم اینه ک بتونی کمکم کنی جنسیتت زیاد مهم نیست مهم فکرته اینجا مجازیه ازکجا معلوم اونایی که اسم کاربریشون خانومه آقا نباشن ،به هرحال من فقط کمک و همفکریتونو میخوام

والا منم اينقدر خيانت خوندم به خودمم شك ميكردم😂 شوهرم فوالعاده زحمت كش و خانواده دوسته هيييچ وقت از ...

چجوری درست شدی؟

دیگه فکر منفی نمیکنم تا حدودی موفق شدم باید یه مدتی سمت این بحثای خیانت و این چیزا نرم