2777
2789
خب اگه شرایطش اینه به نام بزن،،، چی میشه مگه؟

خب ندارم ک ب نام بزنم من طبقه بالای خونه پدرشوهرمم درحد متوسطه زندگیم ولی عجیب دوستدارم اینکارو کنم 

فان مع العسریسرا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣چندسالته؟؟

20 سالمه همشم خوابم کاملا بی آزار 😂😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
آخه پرورشگاه شرایطش خیلی سخته نصف اموال و این چیزا باید ب نام بزنی

خوب اگه واقعا بخوای بنظرم لازمه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
خب ندارم ک ب نام بزنم من طبقه بالای خونه پدرشوهرمم درحد متوسطه زندگیم ولی عجیب دوستدارم اینکارو کنم& ...

اگر وضع ماليت متوسطه بايد از كسي بگيري 

البته اكثرا يه مبلغي پول هم ميگيرن 

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

عزیزم در این حد که شما چیزی نداری به نامش بزنی خود بهزیستی میتونه حمایت کنه، بخاطر حمایت از آینده شونه که به سرپرست میدنشون.

بغیر از افراد معتاد و بچه دزد کسی بچه شو فکر نمیکنم واگذار کنه.

اگر دنبال ثواب هستید میتونید برید پرورشگاه مادر خونده بشید و کارای بچه رو همونجا دنبال کنید.

اگرم دنبال همبازی برای پسرتون هستید مهد کودک هست.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نبود؟نه بابا ساعت ۵ونیم صبح که دختر نمیدن؟

عصر تاپیک بزن که یه عده از زندگی وبچه سیر شدن😁😁😁

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

دوست من يه خانوم رو ميشناخت صيغه يه مرد متاهل بود بعد باردار شد

بعد دوستم و مادرشوهرش با زنه صحبت كردن كه گناه داره و اينا بچه رو ننداز بزار بدنيا بياد بدس به كسي كه بچه نداره

بعد كه دنيا اومد  از روز اول اوردش خونه مادرشوهر دوستم و خود دوستم اونا به ٤-٥ماه رسوندنش كليم وابسته ش شدن

بعد مامان زنه فقط يه روز بردش چند ساعت خونش اورنس ديدن صورت و بدن بچه جاي نيشكون و كبوده حتي شوهر دوستم خواست زنه رو بزنه بخاطر اين كارش

بعد زنه كفت٢٠مليون بچه رو ميفروشم

خلاصه دختر خاله دوستم خودش بجه داشت كفت من پول ندارم٦-٧تمن دارم ولي دوسش دارم بزار من نگهش دارم زنه باش صلاح نيومد

اخرم يه خانومي با همون مبلغ ازش خريدش

البته خانوم خوبي بود

ولي ادم اينجور مواقع تو كار خدا هم ميمونه استقفرال....

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
خودم ی پسر دارم ۳سال ونیمه اس ولی دوستداشتم اینکارو هم کنم 

شما انگار از روی احساس فقط هنچین تصمیمی گرفتی اون بچه بعدا ارث بهش تعلق نمیگیره واسه همون نیگن باید اموال به نامش کنی میدونی چقد سخته اینکار که فرزتد خونده بیاری میتونی جوری رفتار کنی که به جای ثواب گناه نکنی بعدم اگه یه وقت باهاش دعوا کنی میگن نعلومه بچه خودش نیس که محبت کنی میگن از سر ترحمه نه دوس داشتن خلاصه به هنین راحتی نیس 

من من خواهش می کنم مامان من شو خسته شدم اینقدر ظرف شستم و جارو کردم خدا خیرت بده دلم می خواد یکم وقت ...

خدا نكشتت دختر بدجور خندم گرفته🤣🤣

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم