2777
2789
عنوان

طلاق

1612 بازدید | 26 پست

بعد از چندین ماه چالش و دعوا و آشتی و گذشت و کوتاه اومدن دارم جدی بهش فکر میکنم . خودم خودمو بدبخت کردم . فکر کردم گذشت کنم بگذرم درست میشه . دوتا آدم تحصیلکرده و با موقعیت اجتماعی خوب که جدا نمیشن حل میکنن مشکلشونو ولی نفهمیدم ک یه طرفه نمیشه . پسری که قهر میکنه مدام و یهو سر یچیز بیخود دو هفته میره پیداش نیس ب درد نمیخوره .پسری ک با ۴۰ سال سن بچه ننه س . دعا کنید برام . مشاوره هم رفتم درست نشد.

کسایی ک جدا شدن لطفا کمکم کنید ک چیکار باید بکنم هیچی بلد نیستم نمیدونم کجا باید برم . اگر وکیل هست میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشالله خدا بهترین ها رو برات پیش بیاره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

ایتا سرچ کن

همسرداری مومنانه،تجربه های هحسرداری رو بخون و اگه خوشت اومد تو کانال اصلی باهزینه ۳۰۰ تومن عضو شو

به توکل به خدا و انجام تمریناتش قطعا موفق خواهی شد.

کانال تنها مسیر آرامش

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

تابچه نيومد برو منم به فكرشم برادرشوهرم همش اذيت ميكنه هى زنگ ميزنه دعوا راه ميندازه همش يك هفته قه ...

من عقدم هنوز سر خونه زندگی نرفتم. قرار بود هفته اول اردیبهشت بریم .ولی ن میدونستم خونه کجاس چجوریه عروسی چجوریه میگیرن نمیگیرن . هیچی نپیگفتن. هر چی میگفتم باید بمنم بگید مادرش میگفت کاریت نباشه نامزدنت جای بدی نمیبرتت . اخه انقدر عجیب ندیدم . تازه غر میزدن چرا هی میپرسید . هر کی ازم میپرسید کی عروسیه و خونه جیشد و ... میگفتم نمیدونم .نمیگن .

من عقدم هنوز سر خونه زندگی نرفتم. قرار بود هفته اول اردیبهشت بریم .ولی ن میدونستم خونه کجاس چجوریه ع ...

چقدر عجیب ،چرا اینقد مقاومت میکنن چی میشه بگن کجا میخوان خونه بگیرن ،تازه قبلا گفتی شوهرت خونه داره ،خونشو قبلا دیدی؟ چرا همونجا نمیرین؟ خونه اماده رو رها کردین میخواین برین اجاره عزیزم؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

سلام سال جدیدتون مبارک باشه ان شاالله من دو ساله جدا شدم با امید اینکه ازدواج بهتری داشته باشم اما خ ...

عزیزم میشه صحبت کنیم ؟ شرایطت چجوریه ؟ دلیل جداییتون چی بود ؟ پشیمونی یا ن ؟

عمده ی مشکلتون قهرهای شوهرتونه؟

تا یه اتفاقی میفته که باب میلش نیس قهر میکنه تا دو سه هفته .اونم سر چیزای غیر منطقی . مثلا عید روز اول پیششون بودم روز دوم گفتم بریم پیش پدر و مادرم شام گذاشته مامانم نموند . منم نامزدم ساعت ۷ شب بود برنگشتم باهاش گفتم فردا صبح بیا دنبالم .قهر کرد تا امروز .در کل میگه کلا پیش من باش خانوادتو ول کن . هیچی ب من نمیگه نمیدونم خونش کجاس . عروسی کیه . فقط میگه آماده باش . برام هیچ کادویی ندادن . زیرلفظی ندادن سرویس طلا ندادن . خودشون رفتن آینه شمعدون خریدن . اصلا منو حساب نمیکنن . خودشم ک اخلاقش ب شدت تنده . چرا از پیش من رفتی کنار زن داداشت نشستی ده دقیقه . اصلا نباید میرفتی . کلا رو اعصابمه . خیلی تحمل کردم ولی درست نشد

چقدر عجیب ،چرا اینقد مقاومت میکنن چی میشه بگن کجا میخوان خونه بگیرن ،تازه قبلا گفتی شوهرت خونه داره ...

گفته بود خونه داره ولی اونجا نمیره .دنبال جای بزرگتر بود . ولی اصلا بمن نمیگه کجارو خریده و ...

ایتا سرچ کن همسرداری مومنانه،تجربه های هحسرداری رو بخون و اگه خوشت اومد تو کانال اصلی باهزینه ۳۰۰ ...

موافقم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تا یه اتفاقی میفته که باب میلش نیس قهر میکنه تا دو سه هفته .اونم سر چیزای غیر منطقی . مثلا عید روز ا ...

ببرش پیش مشاور خانواده

و یا خودت زنگ بزن1480 باهاشون درمیون بزار تا راهنماییت کنن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز