2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 26 پست
گفته بود خونه داره ولی اونجا نمیره .دنبال جای بزرگتر بود . ولی اصلا بمن نمیگه کجارو خریده و ...

این مشکل فقط بدست پدرت حل میشه ، پدرت با پدرش صحبت کنه ببینه برنامه چیه ،تو هم خیلی اسون نگیر ماشالا وضع مالیشم که خوبه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایتا سرچ کن همسرداری مومنانه،تجربه های هحسرداری رو بخون و اگه خوشت اومد تو کانال اصلی باهزینه ۳۰۰ ...

همه کار کردم . هر کاری بود تو گروه ها و کانالا . دیگه ناامید شدم . توقعش از زن یه زن مثل مامان بزرگاست . از همه دور شم هر چی بگه بگم چشم .

این مشکل فقط بدست پدرت حل میشه ، پدرت با پدرش صحبت کنه ببینه برنامه چیه ،تو هم خیلی اسون نگیر ماشالا ...

پدرش اصلا تو حاشیه س . دکوریه فقط . یبار زنگ زدیم بیایید بشینیم در مورد جوونا حرف بزنیم گفتن با خود پسر حرف بزنید . ما نمیتونیم بیاییم مزاحم بشیم . میدونستن بیان گلایه میکنیم ازهمه چی . نمیان . پسرشونم ک یک دنده س . به حرف اونام گوش نمیده

سايت ادم و حوا ثبت نام كن خواستگارميفرست برات

الان بازه؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

عزیزم تو دوران عقد خودشو نشون داده بعد ازدواج بدتر میشه سریع تر طلاق بگیر دختریت رو حفظ کن فکنم ...

اره پاک میکنن ولی اینهمه ماه ک عمرمو تباه کردم چی . خاطرات بد . آرزوهای ب فنارفته . حرف دوست و دشمن . سابقه بد عقد

سلام سال جدیدتون مبارک باشه ان شاالله من دو ساله جدا شدم با امید اینکه ازدواج بهتری داشته باشم اما خ ...

کدوم شهری ن

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

80 درصد پسرای دهه شصت تروما دارن بخاطر رفتارهای ناجور خانواده هاشون

دهه هفتادیام همینطورین

مقصر خانواده ها بودن که کلی ترس به جون اینا انداختن انواع و اقسام شیوه ها رو برای داغون کردنشون به کار گرفتن حالا اینا وقتی بزرگ میشن و زن میگیرن سر زن ها خالی میکنن تمام مشکلات کودکی رو

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

سلام گلم همسرت به احتمال خیلی زیاد خودشیفته اس آدم خود خودشیفته هم درمان نداره مشاوره برو و منی که بیش از ٣ دهه با خودشیفته زندگی کردم بهت می گم جدا شو اون تا آخر عمر همیشه تو قهر و دعواس و هم تو و هم بچه ها تو نابود می کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اره پاک میکنن ولی اینهمه ماه ک عمرمو تباه کردم چی . خاطرات بد . آرزوهای ب فنارفته . حرف دوست و دشمن ...

بترس از روزی که چند سال عمرتون تباه کنی اونم با یه بچه .چند ماه که چیزی نیست.از ما که چار تا پیرهن بیشتر از تو پاره کردیم بشنو.واقعا اگر برات تو عقد حالتش قابل تحمل نیست دیگه بعد ازدواج بدترم میشه.شبیه خودشیفته هاست با چیزایی که گفتی

خوبیهاش چیه؟اونام بگو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز