2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

262 بازدید | 28 پست

سلام خیلی ناراحتم خونواده شوهرم خیلی اذیت میکنن تا الان شوهرم پشتم بوده ولی تازگی ها فهمیدم یواشکی خلاف میل من هم رفتار کرده پشت سرم.الان باهم دردودل کردیم ک من ناراحتم و میترسم ک زندگیمونو بهم بریزن اخه خاهرش خیلی تو خط دعایت و شدیدا کینه شتری ان.گفتم میتریم حس بینمون تموم بشه اونوقت چ مارو بهم وصل م.در ضمن شوهرم شدیدا مامان و خواهرشو دوس داره.الان بی تفاوت رفته خابیده انگار ن انگار ک یکم ارومم کنه 

عزیزم برای رفع مشکلات ودرامان بودن ازشر ادمها زیارت عاشورا ودعای علقمه پشت سرهم هرشب بخون

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییییییلی هواستوبده هنچین خانواده شوهراییی خطری ان مواظب باش

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

میدونی چیه عزیزم گاهی اوقات خسته میشه از بس این حرفا رو بزنی با این برخوردت داری نشون میدی ضعیفی و رفتارای خانواده شوهرت میتونه تورو ناراحت کنه تو باید قوی تر از این حرفا باشی و سرسنگین رفتار کنی و احترام بگیری تا حدی که شوهرت نتونه ازت ایراد بگیره 

منکه به دعاوجادواعتقادندارم...سعی کن این چیزاروبخودت تلقین نکنی که اونادارن زندگیتوبادعاوجادوجنبل خراب میکنن..سعی کن روشوهرت تمرکزکنی وبکشیش طرف خودت

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔

خیلی نامردن ک ی دلداری زورش میاد من خیلی زحمت کشیدم واس زندگیم.واس همین نمیخام بهم بریزه.تو دعوای اخرمون واس اولین بار دست روم بلند کرد منم در عوض حق طلاق گرفتم اما هیچی تغییر نکرد

انشالله درست میشه خودتو ناراحت نکن.از بدیشون پیش همسرت نگو برا همسرت عادی میشی دیگه به حرفات اهمیت نمیده.من که شوهرم میگه دوس دارم مغرور باشی هرکی حرفت زد اعتنا نکنی پیش من سبک نشی

نفسم به نفست بنده