2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست

من اینطوریم و اینو مدیون درون بزرگمم و هر کی که مزاحم زندگیم باشه و ناراحتم کنه راحت حذف میکنم حتی برادرم من میگم هر کی منو خواست منم مخلصشم هر کیم نخواست در رو باز گذاشتم کفشاشم جفت کردم 

بعیدم نیست تا الان کاری نکرده باشن...

پاشو چهار قل رو بخون فوت کن تو یه کاسه اب...بعدش آیت الکرسی رو بخون بازم فوت کن تو اب و چهار گوشه ی قرآن رو تو اب بکن و در بیار...

بریز تو هر گوشه ای از خونت...

و یه ذره ادرارتم بریز جلوی در وورودی خونت....بزار جادو و دعا ورد و اینا اثر نکنه تو خونت....

و اینکه سوره ی نسا و نور رو بخون...محبت بینتون رو زیاد میکنه....

واقعا از اینجور آدما باید ترسید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من باید یه کم واقع بین باشی عزیزم . واقعیت اول اینه که یه مرد نمی تونه با خانواده اش بخصوص مادرش قطع رابطه کنه واقعیت دوم اینه که تو این خانواده رو با همه بدی هاشون پذیرفتی و باهاشون وصلت کردی. دیگه الان که معجزه نمیشه که یهو عوض بشن. بهرحال یا باید شرایط رو همینطوری بپذیری یا طلاق بگیری. متاسفانه خیلی از خانواده ها مشکلات شخصیتی دارن کاریشم نمیشه کرد

به نظر من باید یه کم واقع بین باشی عزیزم . واقعیت اول اینه که یه مرد نمی تونه با خانواده اش بخصوص ما ...

من کنار اومدم و میام.فکر جدایی هم ندارم از شوهرم میترسم سست عنصره و سزیع دیگران روش تاثیر میزارن میترسم ی روز پشت کنه بهم

چرا

باجادوجمبل شوهرتوازت دورنکنن نذارشوهرت زیادبره سمتشون چیزی بخوره چیزی هم اوردازشون نخوری بریزبره  مرتب هرچندوقت یه بارهم چهارگوشه خونتوچندقطره سرکه بپاش اگه دعایی چیزی توخونت باشه باطل بشه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
توروخدا دم سحری واسم دعا کنین

حتما عزیزم...

و اینکه یه چیزی اگه ده روز پشت سرهم یه بار لحظه ی اذان و یه بار درست وقتی آفتاب میخواد طلوع کنه هرچی از خدا بخوای بهت میده ...(البته به صلاح ) اینم امتحان کن و از خودش بخوا که رابطه ی بینتون و محبت بیتون و زیادکنه 

2790
2778
2791
2779
2792