2821
2789
عنوان

مامانم

841 بازدید | 20 پست

مامانم خانواده شوهرش بهش ظلم کردن اوایل ازدواج اما الان خوبن بعدش ماهر وقت میخوایم بریم خونشون یا بخوابیم نمیگذاره کلی دعوامون میکه مارو فحش میده

چکارش کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا خونه کسی دیگه بخوابید؟! هر بچهای باید خونه پدر و مادر خودش بخوابه سر زدن بحثش جداست!

حتما مادرش ازدواج دوم کردش

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

بنظرم یکم بهش حق بده اذیت شده

ولی جوری رفتار کن پیش مامانت که فقط واسه احوال پرسی و ... میری پیش فامیل پدری وگرنه وابستگی بهشون نداری و.. شاید حساسیتش کمتر شد

یا وقتی رفتی بگو مامان چقدر داشتن ازت تعریف میکردن و..

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

چرا خونه کسی دیگه بخوابید؟! هر بچهای باید خونه پدر و مادر خودش بخوابه سر زدن بحثش جداست!

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

اگه درست متوجه شده باشم ، صحبت شما اشاره به خانواده عمه و عموتون داره . یعنی خواهر و برادر پدرتون و همچنین پدر بزرگ و مادربزرگ از سمت پدریتون.

ببینید گاهی اینکه ادم با یه خانواده رقت و آمد داشته باش ، باعث میشه که شاید در اینده باعث این بشه که تمایل به وصلت کردن با شما داشته باشن . منظورم از وصلت همون انتخاب به عنوان عروس هست . به نظرم مادرتون با توجه به شرایطی که خودش تجربه کرده ، نمیخواد که فامیلهایی پدریتون شما را به عنوان عروسشون انتخاب کنند .

البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باش ولی اولین دلیل این هست