2777
2789
عنوان

مامانم

839 بازدید | 20 پست

مامانم خانواده شوهرش بهش ظلم کردن اوایل ازدواج اما الان خوبن بعدش ماهر وقت میخوایم بریم خونشون یا بخوابیم نمیگذاره کلی دعوامون میکه مارو فحش میده

چکارش کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا خونه کسی دیگه بخوابید؟! هر بچهای باید خونه پدر و مادر خودش بخوابه سر زدن بحثش جداست!

حتما مادرش ازدواج دوم کردش

من به دعای شما برای سلامتیم نیاز دارم. اگه تونستی از ته دلت برام دعا کن. اگه دعام کردی خدا خیرت بده🥲🌺

بنظرم یکم بهش حق بده اذیت شده

ولی جوری رفتار کن پیش مامانت که فقط واسه احوال پرسی و ... میری پیش فامیل پدری وگرنه وابستگی بهشون نداری و.. شاید حساسیتش کمتر شد

یا وقتی رفتی بگو مامان چقدر داشتن ازت تعریف میکردن و..

🦋آناهیـــتا🦋

چرا خونه کسی دیگه بخوابید؟! هر بچهای باید خونه پدر و مادر خودش بخوابه سر زدن بحثش جداست!

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

اگه درست متوجه شده باشم ، صحبت شما اشاره به خانواده عمه و عموتون داره . یعنی خواهر و برادر پدرتون و همچنین پدر بزرگ و مادربزرگ از سمت پدریتون.

ببینید گاهی اینکه ادم با یه خانواده رقت و آمد داشته باش ، باعث میشه که شاید در اینده باعث این بشه که تمایل به وصلت کردن با شما داشته باشن . منظورم از وصلت همون انتخاب به عنوان عروس هست . به نظرم مادرتون با توجه به شرایطی که خودش تجربه کرده ، نمیخواد که فامیلهایی پدریتون شما را به عنوان عروسشون انتخاب کنند .

البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باش ولی اولین دلیل این هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز