2777
2789

ن ولی کاش میشددد

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. وطن فروش کسیه که برا ملت غزه گریه کرد وقتی بچه های بلوچ شناسنامه نداشتن.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نیازه واقعا

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

نه متاسفانه نمیشه

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

یه نامرد عوضی فحاشی میکنه براش گزارشم زدن همه چون درخواست میداد به خانوما ولی نمیترکه

درخواست مرتیکه رو قبول نکن

به نی نی یار بگو حتما حلش میکنه منشن کن زیر اون پست خودت هم

حتی میتونی براش پست بزنی جداگانه

احترام هرکسی دست خودشه! 😇

درخواست مرتیکه رو قبول نکن به نی نی یار بگو حتما حلش میکنه منشن کن زیر اون پست خودت هم حتی میتونی بر ...

قبول نکردم فحاشی کرد رفتم تو یکی از پستاش جوابشو دادم دیدم تو پستاشم همه نی نی یارو تگ کردن که این یارو مزاحمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز