2777
2789
عنوان

ورم ناجور

113 بازدید | 6 پست

سلام خوبید؟ من یه هفته است تقریبا بینیم رو عمل کردم خود دکتره و رزیدنت هاش وقتی گچ رو برداشتن گفتن عالی شده دماغت و اینا ولی من از همون روزی که گچ رو برداشتم ورم خیلی شدیدی داشتم الان هم که یه هفته میگذره فقط خیلی خیلی ناچیز از ورمش کم شده

الان مثل چی میترسم که بینیم همینطوری بمونه و خوب نشه بعد الان کلا ترسیدم که نکنه اصلا پهنای بینیم کم نشده باشه و اینا

اگر تجربه دارید یه کمکی بهم بکنید من دارم از استرس میمیرم😂💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه الان بینیم از چیزی که قبل عمل بود بزرگتر شده سر همینه یعنی قطعا بهتر میشه دیگه؟

شک نکن که خیلی بهتر میشه

پوزیشن خوابیدن و نشستن هم بی تاثیر نیست. فشار نیار به سرت و صورتت

گوشیتو بگیر بالا نگاه کن سرتو پایین ننداز

و صبحا پایین گردنتو خیلی ملایم ماساژ بده غدد لنفاوی عامل اصلی ورم صورتن

مخالف قطعی اینترنت در هر شرایطی تا ابد

شک نکن که خیلی بهتر میشهپوزیشن خوابیدن و نشستن هم بی تاثیر نیست. فشار نیار به سرت و صورتتگوشیتو بگیر ...

دمت هم گرم باشه مرسی عزیزم

دعا کن زودتر این ورمه بره الان خودمو تو آیینه میبینم وحشت میکنم😂

دمت هم گرم باشه مرسی عزیزم دعا کن زودتر این ورمه بره الان خودمو تو آیینه میبینم وحشت میکنم😂

قربونت مبارکت باشه

مطمئنم خیلی خوشگل شده هرچی بگذره نمایان تر میشه😘

مخالف قطعی اینترنت در هر شرایطی تا ابد