2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وسایل واجب میکاپ حرفه ای اگه دوس داری بدونی من برات یه لیستی میدم که بدونی:پاک کننده پوستابرسان ها( ...

وااااااااییییییییییی مرسی گلم خیلی ممنونم 😍😍😍😍😘

وسایل واجب میکاپ حرفه ای اگه دوس داری بدونی من برات یه لیستی میدم که بدونی:پاک کننده پوستابرسان ها( ...

ی سوال دیگه گلم چرا از بعضی چیزا باید انواع شو داشته باشیم یعنی مثلا برای خودم اگه بخوام میکاپ حرفه کنم با یه کرم پودر مثال ) کارم راه نمیوفته؟

ی سوال دیگه گلم چرا از بعضی چیزا باید انواع شو داشته باشیم یعنی مثلا برای خودم اگه بخوام میکاپ حرفه ...

برای خودت اره

چون رنگ و نوع پوستتومیدونی

ولی مشتری باید حداقل دو رنگ کرمپودر داشته باشی که بتونی با ترکیبشون به رنگ مورد نظر برسی و نوع پوست مشتری ها متفاوته مجبوری مثلا دو مدل ابرسان یا پرایمر بگیری

ولی بهضی میکاپ کارا میان کمتر هزینه میکنن و چیزای مناسب برای انواع پوست میکیرن

من خیلی حرفه ای هاشو بهت گفتم

برای خودت ارهچون رنگ و نوع پوستتومیدونیولی مشتری باید حداقل دو رنگ کرمپودر داشته باشی که بتونی با تر ...

گلم ببخشید خیلی سوال می پرسم

اگه لوازم آرایشی های مناسب پوستمو داشته باشم بعد برم آرایشگاه بگم با لوازم خودم میکاپم کنه انجام میده ؟

گلم ببخشید خیلی سوال می پرسم اگه لوازم آرایشی های مناسب پوستمو داشته باشم بعد برم آرایشگاه بگم با لو ...

عزیزم بستگی داره به اون سالن

سطح بالاها که به هیچ وجه قبول نمیکنن با لوازم دیگه انجام بدن

ولی این معمولی ها و نزدیک خونه ها فکر کنم قبول کنن

عزیزم بستگی داره به اون سالنسطح بالاها که به هیچ وجه قبول نمیکنن با لوازم دیگه انجام بدنولی این معمو ...

خودم چی خودم با لوازم آرایشی که دارم میتونم خودمو میکاپ حرفه ای بکنم؟ چون اونایی که نام بردی و همه شو دارم البته مناسب با پوست خودم

اگه بلدی ترتیب پوست سازی و میکاپ که حتما میتونی

کلاسشو که حرفه ای نرفتم ولی از توی گوشی دیدم ترتیب شونو و اینکه فقط لوازم آرایشی مخصوص پوست خودمو دارم بنظرت خوب میشه انجام بدم یا حدر خواهم داد لوازممو؟