2777
2789
وقتی شوهرت اینجوره ب نظر من نگو بذار تو حساب پس اندازخودت.از درامد اونکه نیس بخای توضبح بدی.بقول خود ...

اره عزیزم خیلی خیلی بدعادت...ازوقتی باهاش زندگی میکنم زورنکردم اینومیخوام یااونو حتی شاید ازخواهرم قرض کردم پوشیدم ولی به این نگفتم بااون همه صرفه جویی یه پساندازی شدکه بشه کاری کرد الان تابحثمون میشه کارتهای بانکی روازمن قایم میکنه تانه ماهیانه میده میگه پوشکهای بچه روبگیر که من یه باردوبارگرفتم بعدزیربارنرفتم قرارشد وقتی منومیرسونه کار پول کرایه ماهی ۳۰بدم سوای خرج خودم هرازگاهی پسرموبیرون میبرم باپولخودم چیزی بگیرم ...به نظرت چیکارمیشه بااین مردکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم خیلی خیلی بدعادت...ازوقتی باهاش زندگی میکنم زورنکردم اینومیخوام یااونو حتی شاید ازخواهرم ق ...

مقصر خودتی عزیزم واسه چی ازخرجت زدی.منم وقتی شوهرم نداشت خیلی مراعات میکردم خر ک نبودبلانسبت الان ک خداروشکر اوضاعش رو براهه دریغ نمیکنه.خرج نکردی پرروش کردی.بقول دوستان زنی ک خرج نداره ارج نداره.خب عزیزم همه پولتو خرج نکن تو خونه ازاونم بگیر.واست شده وظیفه.نمیگ کمک خرج شوهرت نباش ولی نه تا حدی ک وظیفت بدونه.

مقصر خودتی عزیزم واسه چی ازخرجت زدی.منم وقتی شوهرم نداشت خیلی مراعات میکردم خر ک نبودبلانسبت الان ک ...

گاهی دلم واسه خودم میسوزه...دیگه دارم کمکم یادمیگیرم ..پولاموقایم میکنم میگم ندارم ..بخداخیلی بدعادتش دادم تازه چیزی میخوام ازش میگه خب سرکارمیری پول داری دیگه..

گاهی دلم واسه خودم میسوزه...دیگه دارم کمکم یادمیگیرم ..پولاموقایم میکنم میگم ندارم ..بخداخیلی بدعادت ...

چه خوب خیلی خوشبختم..یه دوست همسن خودم پیداکردم البته اگه قابل بدونید...

گاهی دلم واسه خودم میسوزه...دیگه دارم کمکم یادمیگیرم ..پولاموقایم میکنم میگم ندارم ..بخداخیلی بدعادت ...

بله متاسفانه بعضی ازمردا ازسرکاررفتن زنشون سو استفاده میکنن.اره بدعادتش کردی عزیزم والا.زورم گرفت.چقدبعضی مردا بی جنبن.بشین تو خونه راحت اگ شوهرت درامدش خوبه والا پرروشده.بشین بچت بزرگ کن.

بله متاسفانه بعضی ازمردا ازسرکاررفتن زنشون سو استفاده میکنن.اره بدعادتش کردی عزیزم والا.زورم گرفت.چق ...

کارش ازاده ...توخونه هم بودم مدام خودشومادرش به جونم غررمیزدن

کارش ازاده ...توخونه هم بودم مدام خودشومادرش به جونم غررمیزدن

تو یه ساختمونید؟اووووف ازدست این مادرشوهرا.منم دلم پره.البته همون موقع هم ک شهرخودمون بودیم نمیدیدمش الان ک دیگ خداروشکر شهردیگ ایم.بچه من تادو و خورده سالگی بغلشون نمیرف دلم خنک میشد