2821
2789

من شوهرم پانزده ماهه ک سرکاردولتیه.چندماهی میشه ک ماهی سیصدمیریزه حسابم واسه پس اندازخودن.البته سیصدپیشنهادخودم بود.چهارتومنم داد ک قبلا میخاسم النگو بخرم ک طلارفت بالادیگ.تقریبا شش و دویست دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شوهرم پانزده ماهه ک سرکاردولتیه.چندماهی میشه ک ماهی سیصدمیریزه حسابم واسه پس اندازخودن.البته سیصد ...

خوشبحالتون بزن تخته ..چه اقای خوش منصفی دارین..برعکس شوهرمن پولم داشته باشه باز ببینه پول دارم بهم پول نمیده حالا به نظرشما چیکارکنم.؟؟؟

شوهرت پول لازمه؟

نه عزیزم ..قبل این که برم سرکار ماهی یه مبلغ ناچیز میداد ولی الان به اون چندرغاز پول منم حساب بازمیکنه..دیگه ماهیانه نمیده ..تازه هرازگاهی واسه خرجی وارایشگاه ...خودم خرج میکنم.

نه عزیزم ..قبل این که برم سرکار ماهی یه مبلغ ناچیز میداد ولی الان به اون چندرغاز پول منم حساب بازمیک ...

کارت اشتباهه.تا حقوقت تو دستت اومد مقداربیشترشو بذار تو حساب.من هم شاغل بودم تاقبل اینکه شوهرم بره سرکاردولتی ولی درامد من کم بود درامد اونم کم بود باهم خرج میکردیم.الان دیگ نمیرم سرکار.

کارت اشتباهه.تا حقوقت تو دستت اومد مقداربیشترشو بذار تو حساب.من هم شاغل بودم تاقبل اینکه شوهرم بره س ...

ببخشید سوال میپرسم بعدازاینکه نرفتیدسرکار خدای نکرده افسردگی نگرفتید؟؟من همش میترسم بیکاربشم چیکارکنم.دلم میسوزه واسه شوهرم اما وقتی میبینم حساب دودوتا چهارتا بامن که اینهمه چه قبل سرکارچه الان مراعات جیبشومیکننم دارهزورم میگیره..به نظرتون بهشم نگم؟؟

ببخشید سوال میپرسم بعدازاینکه نرفتیدسرکار خدای نکرده افسردگی نگرفتید؟؟من همش میترسم بیکاربشم چیکارکن ...

عزیزم من دبیرحق التدریس اموزش پرورش بودم شهردیگ درس میدادم یک سال.تو این یک سال هم بچم پیش مامانم بود چهارروز اونجابودم سه روزهم شهرخودم.هرهفته تو جاده بودن.شوهرم ازمون داد قبول شد استخدامی اداره واسه شهردیگ.ماهم همراش اومدیم.دیگ شوهرم گف نمیخادبری سرکار.الانم با بچم مشغولم روزها  و واقعا راضیم

که قرعه به اسم دراومده...میترسم روپوله حساب باز کنه الکی خرج بشه

وقتی شوهرت اینجوره ب نظر من نگو بذار تو حساب پس اندازخودت.از درامد اونکه نیس بخای توضبح بدی.بقول خودت بگی شاید روش حساب باز کنه.این نظر منه.خودت شوهرتو بهترمیشناسی عزیزم.احتمالا خیلی بدعادتش کردی

2823
2791
2779
2792